---> Üstteki Üyeye Bir Demet Gül Verirmisiniz? evet
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 1 Eki 2011 #2,123 ---> Üstteki Üyeye Bir Demet Gül Verirmisiniz? Evet
_JOK3R_ Kayıtlı Üye 1 Eki 2011 #2,127 ---> Üstteki Üyeye Bir Demet Gül Verirmisiniz? hangi sebeple verecekmişim gitsin kendine gül alsın
sonsabah Bayan Üye 1 Eki 2011 #2,130 ---> Üstteki Üyeye Bir Demet Gül Verirmisiniz? teşekkür ederim canım bu sana :64: :105: buda benden sonraki arkadaşa gelsin nede olsa oda bana bana verecek önce ben verim kabul edermisin çiçegimi ?
---> Üstteki Üyeye Bir Demet Gül Verirmisiniz? teşekkür ederim canım bu sana :64: :105: buda benden sonraki arkadaşa gelsin nede olsa oda bana bana verecek önce ben verim kabul edermisin çiçegimi ?
Lahuti Bayan Üye 1 Eki 2011 #2,131 ---> Üstteki Üyeye Bir Demet Gül Verirmisiniz? Teşkkürler Evet :75:
[T.T]coAst Kayıtlı Üye 1 Eki 2011 #2,134 ---> Üstteki Üyeye Bir Demet Gül Verirmisiniz? verırdım butun gül'ler onun olsun .
[T.T]coAst Kayıtlı Üye 1 Eki 2011 #2,138 ---> Üstteki Üyeye Bir Demet Gül Verirmisiniz? ıyy vermezdım bb
[T.T]coAst Kayıtlı Üye 1 Eki 2011 #2,140 ---> Üstteki Üyeye Bir Demet Gül Verirmisiniz? Ulaşılamaz TripLerine Giren BayanLarın Dikkatine Benim İçin Kinder Surpriz Yumurtadan Çıkan OyuncakLardan Bir Farkınız YOK..!
---> Üstteki Üyeye Bir Demet Gül Verirmisiniz? Ulaşılamaz TripLerine Giren BayanLarın Dikkatine Benim İçin Kinder Surpriz Yumurtadan Çıkan OyuncakLardan Bir Farkınız YOK..!