---> Üstteki Üyeye Bir Demet Gül Verirmisiniz? veririm (:
filterfunk Bayan Üye 30 Eyl 2011 #2,106 ---> Üstteki Üyeye Bir Demet Gül Verirmisiniz? verdim gitti:106:
ELaSu Bayan Üye 30 Eyl 2011 #2,112 ---> Üstteki Üyeye Bir Demet Gül Verirmisiniz? aslinda Erkekler kizlara vermesi lazim ama malum devir degisdi veririm nedne olmasin
---> Üstteki Üyeye Bir Demet Gül Verirmisiniz? aslinda Erkekler kizlara vermesi lazim ama malum devir degisdi veririm nedne olmasin
bluee Kayıtlı Üye 30 Eyl 2011 #2,113 ---> Üstteki Üyeye Bir Demet Gül Verirmisiniz? madem erkeklerin kızlara vermesi lazım bende veririm o zaman xD
---> Üstteki Üyeye Bir Demet Gül Verirmisiniz? madem erkeklerin kızlara vermesi lazım bende veririm o zaman xD
D 'DiLek Bayan Üye 30 Eyl 2011 #2,115 ---> Üstteki Üyeye Bir Demet Gül Verirmisiniz? ELaSu' Alıntı: aslinda Erkekler kizlara vermesi lazim ama malum devir degisdi veririm nedne olmasin Genişletmek için tıkla ... haha katiliyorum sana
---> Üstteki Üyeye Bir Demet Gül Verirmisiniz? ELaSu' Alıntı: aslinda Erkekler kizlara vermesi lazim ama malum devir degisdi veririm nedne olmasin Genişletmek için tıkla ... haha katiliyorum sana
D 'DiLek Bayan Üye 30 Eyl 2011 #2,117 ---> Üstteki Üyeye Bir Demet Gül Verirmisiniz? cnm bende sana veririm