---> Üstteki üyenin nesini kıskanırsın imza
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 21 Eki 2011 #2,821 ---> Üstteki üyenin nesini kıskanırsın imza
Lilith Daughter of the Void Admin 8 Kas 2011 #2,823 ---> Üstteki üyenin nesini kıskanırsın Elbisesinii. Bende moru var. xD
Blackeagles Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #2,831 ---> Üstteki üyenin nesini kıskanırsın ehehe yok artik Melekmiş işte onu
Blackeagles Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #2,833 ---> Üstteki üyenin nesini kıskanırsın zor olsa okudum Deneyimini
Blackeagles Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #2,835 ---> Üstteki üyenin nesini kıskanırsın nu bak bunu anlamadim işte Şirini'ni
Blackeagles Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #2,837 ---> Üstteki üyenin nesini kıskanırsın kiyamadim üzülmesine . Üzülmesini kiskandim onu aliyim ki o üzülmesin
---> Üstteki üyenin nesini kıskanırsın kiyamadim üzülmesine . Üzülmesini kiskandim onu aliyim ki o üzülmesin
Blackeagles Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #2,839 ---> Üstteki üyenin nesini kıskanırsın Beni anlamasini kiskanmadim ki her zaman anlasin o onda kalsin yurt dişinda olusunu bende gelmek isterim
---> Üstteki üyenin nesini kıskanırsın Beni anlamasini kiskanmadim ki her zaman anlasin o onda kalsin yurt dişinda olusunu bende gelmek isterim