---> Üstteki üyenin nesini kıskanırsın avatarıda güzelmiş :D
Lilith Daughter of the Void Admin 29 Eyl 2011 #2,802 ---> Üstteki üyenin nesini kıskanırsın :Ç avatarını. :R
E eylulecem Bayan Üye 29 Eyl 2011 #2,803 ---> Üstteki üyenin nesini kıskanırsın Avatarını bebeiminnn :R
D 'DiLek Bayan Üye 30 Eyl 2011 #2,810 ---> Üstteki üyenin nesini kıskanırsın mesaj sayisini renkdas'im benimmm
ELaSu Bayan Üye 30 Eyl 2011 #2,811 ---> Üstteki üyenin nesini kıskanırsın Kiskanc biri degilim biseyini kiskanmam ALLAH daha cok versin derim ....
---> Üstteki üyenin nesini kıskanırsın Kiskanc biri degilim biseyini kiskanmam ALLAH daha cok versin derim ....
D 'DiLek Bayan Üye 30 Eyl 2011 #2,812 ---> Üstteki üyenin nesini kıskanırsın mesaj ~ Maktûl ~' e gidicekti .. Aslii --> ruh halini kiskandimmm (;
---> Üstteki üyenin nesini kıskanırsın mesaj ~ Maktûl ~' e gidicekti .. Aslii --> ruh halini kiskandimmm (;
Mangetsu Kayıtlı Üye 19 Eki 2011 #2,816 ---> Üstteki üyenin nesini kıskanırsın Büyük ihtimalle hayallerini kıskanırdım, benimkiler biraz karanlıklara batık olduğu için kullanım dışı şu aralar ..
---> Üstteki üyenin nesini kıskanırsın Büyük ihtimalle hayallerini kıskanırdım, benimkiler biraz karanlıklara batık olduğu için kullanım dışı şu aralar ..
V vicdan Bayan Üye 19 Eki 2011 #2,817 ---> Üstteki üyenin nesini kıskanırsın kıskanma duygusu çok gerilerde kaldı benim için..üstteki arkadaşımında Allah yolunu açık etsin
---> Üstteki üyenin nesini kıskanırsın kıskanma duygusu çok gerilerde kaldı benim için..üstteki arkadaşımında Allah yolunu açık etsin
Rock SouL Kayıtlı Üye 19 Eki 2011 #2,818 ---> Üstteki üyenin nesini kıskanırsın vicdan' Alıntı: kıskanma duygusu çok gerilerde kaldı benim için..üstteki arkadaşımında Allah yolunu açık etsin Genişletmek için tıkla ... Hiç bişeyini, sadece düşünceliliğini takdir ederim.
---> Üstteki üyenin nesini kıskanırsın vicdan' Alıntı: kıskanma duygusu çok gerilerde kaldı benim için..üstteki arkadaşımında Allah yolunu açık etsin Genişletmek için tıkla ... Hiç bişeyini, sadece düşünceliliğini takdir ederim.
Lilith Daughter of the Void Admin 19 Eki 2011 #2,819 ---> Üstteki üyenin nesini kıskanırsın O imzadaki sözü.. :H