---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... Sohbet ederiz.
B0LdP1L0t Banned 26 Mar 2014 #422 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... Muhappet GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... Muhappet GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Silencio Kayıtlı Üye 17 Nis 2014 #423 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... Buyursun gelsin bi çay ikram ederim
Queen2 N.❤ Prenses 17 Nis 2014 #424 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... Özgür yemek olarak bir kızartma biliyorum onunla idare edersin xD
---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... Özgür yemek olarak bir kızartma biliyorum onunla idare edersin xD
M Moreas Bayan Üye 19 Nis 2014 #425 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... Börekler açarım gelsin
Silencio Kayıtlı Üye 28 Nis 2014 #426 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... Başımın üstünde yeri var
IndeusAbest Kayıtlı Üye 28 Nis 2014 #427 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... Başımın üstünde yeri var
kaff Kayıtlı Üye 9 Haz 2014 #429 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... favori filmlerimden birkaçını izletirim..mesela "Cyrano De Bergerac" "Amadeus"...
---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... favori filmlerimden birkaçını izletirim..mesela "Cyrano De Bergerac" "Amadeus"...
Sim Evlâ Leke Fe Evlâ. Bayan Üye 9 Haz 2014 #430 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... Fal baktırırım, kesin.
kaff Kayıtlı Üye 9 Haz 2014 #431 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... evin duvarlarına yaptığı avatarları astırırım kesin..
Sim Evlâ Leke Fe Evlâ. Bayan Üye 9 Haz 2014 #432 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... Sen dururken ben mi asıcam ? :M Imm.. kek ikram eder, kravat takıntısını sorardım.
---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... Sen dururken ben mi asıcam ? :M Imm.. kek ikram eder, kravat takıntısını sorardım.
kaff Kayıtlı Üye 9 Haz 2014 #433 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... şiirlerden ve şairlerden bahsetmek güzel olurdu herhalde..
---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... şiirlerden ve şairlerden bahsetmek güzel olurdu herhalde..
Sim Evlâ Leke Fe Evlâ. Bayan Üye 11 Haz 2014 #434 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... Rakı sofrası kurardım belki, seviyormuş madem.
kaff Kayıtlı Üye 11 Haz 2014 #435 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... eski bir Türk filmi izletirdim..seveceğini umuyorum..
M Massacre Kayıtlı Üye 11 Haz 2014 #436 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... kapımız herkese açık alkol seviyosa eli boş bile gelebilir muhabbeti yeter
---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... kapımız herkese açık alkol seviyosa eli boş bile gelebilir muhabbeti yeter
kaff Kayıtlı Üye 11 Haz 2014 #437 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... gönül ne çay ister ne çayhane gönül muhabbet ister,çay bahane... muhabbeti sevene,muhabbeti ile ruha huzur,kalbe sevinç,aklımıza yeni bir fikir sokana kapımız açıktır her daim..
---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... gönül ne çay ister ne çayhane gönül muhabbet ister,çay bahane... muhabbeti sevene,muhabbeti ile ruha huzur,kalbe sevinç,aklımıza yeni bir fikir sokana kapımız açıktır her daim..
BadMatmazel توغبه Prenses 11 Haz 2014 #438 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... Yemek servis ederdim
Sim Evlâ Leke Fe Evlâ. Bayan Üye 11 Haz 2014 #439 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... Yaprak sarardık birlikte
kaff Kayıtlı Üye 11 Haz 2014 #440 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... sardığı yaprakları yer,üstüne bir kahve içer,fal bakardık.. eski şarkılar çalardı bu arada ve ben rakımı içerdim..
---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... sardığı yaprakları yer,üstüne bir kahve içer,fal bakardık.. eski şarkılar çalardı bu arada ve ben rakımı içerdim..