---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... tamam geliyorum hemen :D Gelsin film izleriz :D
S Stinko Kayıtlı Üye 31 Eki 2013 #381 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... tamam geliyorum hemen Gelsin film izleriz
Valetta Bayan Üye 31 Eki 2013 #382 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... Gelsinn nescafe yaparım
S Stinko Kayıtlı Üye 31 Eki 2013 #383 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... Gelsin gelirken 2 arkadaş daha getirsin okey oynarız
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 21 Ara 2013 #391 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... buyursun gelsn
Sim Evlâ Leke Fe Evlâ. Bayan Üye 21 Ara 2013 #392 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... Annemle yaptığım pastadan ikram ederdim.
M Moreas Bayan Üye 21 Ara 2013 #393 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... Buyursun gelsin sonra Kızılay'a gideriz
BadMatmazel توغبه Prenses 21 Ara 2013 #394 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... Başımın üstünde yeri var gelsin :R
kaff Kayıtlı Üye 3 Mar 2014 #396 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... kurarız rakı sofrasını,mangalı yakarız.açarız eski şarkıları,kısık ateşte ağır ağır demleniriz..sadece üstümdeki değil,altımdakiler de gelsin..
---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... kurarız rakı sofrasını,mangalı yakarız.açarız eski şarkıları,kısık ateşte ağır ağır demleniriz..sadece üstümdeki değil,altımdakiler de gelsin..
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 3 Mar 2014 #397 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... buyursun gelsin
Queen2 N.❤ Prenses 3 Mar 2014 #400 ---> Üstteki Üye Sana Misafirliğe Gelse ... Selin'i de alsın buyursun gelsin xD