Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hepiniz koca bir pisliksiniz. Neden biliyor musunuz ?
Çünkü hiçbirinizin ne olmak istediğinize dönük bir içgüdünüz bile yok.
Benim gibi insanlara ihtiyacınız var. Benim gibi insanlar gerekli. Ben olmadan bir hiçsiniz.
Bayan Hakim: Söylemek istediginiz birsey var mi Bay Shelton?
Bay Shelton :Evet evet var sayin hakim. Kalkayim mi?
Bayan Hakim: Lütfen.
Bay Shelton: Sayin Hakim ben yasalara saygili bir vatandasim. Kendi halinde biriyim. Kacma riskim yok. Bu suc isledigim iddiasiyla ilk yargilanisim. Ayrica davaci bana karsi tek bir somut kanit bile sunmadi. Mahkemenin elinde varsayilan durumla iliskili olduguma dair bir kanit yoksa bu sartlar altinda kefalet talebimin geri cevrilmesi hem önyargi iceren hem de yasal olarak mütecaz bir tutumdur. Bu katakulleye getirmektir Sayin Hakim. Dave V. McDonough Belge No: 009023.. tarzi uluslarasi ve yerel vakalardaki bu tip ihlallerin sonuclarini hatirlamior muyuz?
Bayan Hakim: Ayni fikirde olmadigimizi söyleyemeyecegim Bay Shelton.
Bay Rice: Sayin Hakim Bay Shelton bize bir itirafta bulunacaginin taahhudunu vermisti.
Bayan Hakim: Bulundu mu peki Bay Rice?
Bay Rice: Hayir Sayin Hakim.
Bayan Hakim: Benim fikrimce sanigin bunu yapmasi icin tesvik edici prensipler yerine getirilmemis. Kefalet bedelini belirliorum.
Bay Rice : Sayin hakim bunu yapmayin.
Bay Shelton: Tesekkurler. ( Alkislayarak )
Bayan Hakim: Afedersin?
Bay Shelton: Hayir affedecegini sanmiorum. Benim bahsettigimde bu
neredeyse gitmeme izin verecektiniz. Dalga mi geciorsunuz En basinda buraya gelme sebebimiz buydu. Kim oldugunuzu hatirlamadigimi mi saniorsunuz bayan?
Bayan Hakim: Yerinizde olsam tavirlarima dikkat ederdim Bay Shelton.
Bay Shelton: Nasil dikkat etmemi bekliorsunuz? Cünkü görünen o ki iki kisiyi öldürdüm. Ama siz neredeyse su kapidan cikip gitmeme izin verecektiniz. Ne kadar yoldan sapmissiniz böyle.Birkac yasal yönetmelik sacmaligini önünüze yem attim sizde sazan gibi atladiniz..
Bayan Hakim: Sizi uyariyorum..
Bay Shelton: Hic birinizin ondan farki yok.
Bayan Hakim: Mahkemeye hakaretten iceri atarim.
Bay Shelton: Sayenizde katiller disarda gezior. Yasalari otomatifge baglamis olarak uygulamakla o kadar mesgulsunuz ki.
Bayan Hakim: Yeterrr.
Bay Shelton: Adalet nedir bilior musunuz? Dogru ve yanlisa ne oldu ? Dogru ve yanlisa ne oldu ??
-Önemli olan o değil.Önemli olan beni hatırlamış olması.-Hatırlaması mı?Kimsin sen, Cesur Yürek mi?
Sihirbazın Çırağı ~ The Sorcerer's Apprentice (2010)
"Şeytan yalancıdır. Bizim aklımızı karıştırmak için yalan söyler; bize saldırmak içinse yalanları gerçekle karıştırır.
Saldırısı psikolojiktir ama güçlüdür. O yüzden onu asla, ama asla dinleme..."
Biriyle tanıştığınızda ilk farklılıklarınızı önce görürsünüz ama zaman geçtikçe benzerlikleri farketmeye baslarsınız.
Sanırım tüm dostluklar böyle başlar.