Ümitle Güzel Sözler

Cevap: ümitle güzel sözler

**œBen utangaç bir kalbi taşırım geceden, ben sana aşık olduğumu, ölsem söyleyemem.** Özdemir Asaf Aşka Dair Sözleri

**œBir çift göze aşık olursun, sonra bütün gözlere kör.** Cemal Süreya

**œGece midir insanı hüzünlendiren, Yoksa insan mıdır hüzünlenmek için geceyi bekleyen? Gece midir seni bana düşündüren, Yoksa ben miyim seni düşünmek için geceyi bekleyen?** Özdemir Asaf

Cevap: ---> ümitle güzel sözler

Senin bir gülüşün benim için hayat öpücüğü gibi. Seni sürekli gülümsetmeye çalışmam bu yüzdendir.

**œSen, hayalini kurup, sonunda bulduğum o hayallerimdeki adam değilsin. Sen karşıma çıkıp, bana aşkı hayal ettiren ilk sevgilisin.** Cemal Süreya Aşkı Anlatan Sözleri

**œSiz hiç bir okyanusu dudaklarından öptünüz mü?** Cemal Süreya

Aşk seni koklamaktır. Senin kokunu alıp içime çektiğim, sonra sana kendimi verdiğim, her nefesin diyetidir. Seni koklamaya doyamayıp, zamanın durmasını istemektir

Ey yar..! Telaşımı hoş gör. Islandığım ilk yağmurumsun.** Hz. Mevlana

**œEy canımın sahibi Yar! Sen benimle olduktan sonra kaybettiklerimin ne önemi var.** Mevlana Aşk İle İlgili Sözleri

İlla Birini Seveceksen Ten**™e Değil Can**™a Değeceksin. İlla birini seveceksen, Dışını değil içini seveceksin. Gördüğünü herkes sever. Ama Sen görmediklerini seveceksin, Sözde değil **Özde** istiyorsan şayet; **Ten**™e** Değil **Can**™a Değeceksin ..! Hz. Mevlana.

**œÖyle bir seveceksin ki, yüreğinden kimse ayıramayacak. Ve öyle birini seveceksin ki, seni gözleriyle bile aldatmayacak. ** Can Yücel

“Bana kimse sen gibi baktı mı bilmem Ama ben kimseye, sana baktığım gibi bakmadım.” Can Yücel

**œÖyle bir seveceksin ki, yüreğinden kimse ayıramayacak. Ve öyle birini seveceksin ki, seni gözleriyle bile aldatmayacak

**œBana kimse sen gibi baktı mı bilmem Ama ben kimseye, sana baktığım gibi bakmadım

Sevgilim, eğer bu hayatta sana bir şey verebilseydim, şüphesiz kendini gözlerimde görebilme yeteneği olurdu. Ancak bu şekilde benim için ne ifade ettiğini fark ederdin.

Aşk bir rüyadır. Kimi gerçekten sadece hayallerinde yaşar. Kimi yaşarken gözleri ve yüreği ile görür. Bildiğin rüya işte, yaşarken yaşanan mucize; **œgözü açık rüya görmek**tir seninle aşk**¦

Bana neden bu kadar çok seviyorsun diyorlar. Çünkü her bir zerrem, senin her bir zerrene aşık da ondan.

Uçurum uçurum gözlerine daldığım gözlerine baktığım, bazen sendeki güzellikte boğulacakmış gibi hissettiğim sevgilim.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri