Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu?
endLesS Webmaster 6 May 2010 #2 ---> Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu? Küçükken Değişmiştim GaLatasarayken FenerbahçeLi oLmuştum :M Küçük Dayım ZorLa GaLatasarayLı Yapmıstı xD Ama Babam daha Sıcak geLdi xD
---> Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu? Küçükken Değişmiştim GaLatasarayken FenerbahçeLi oLmuştum :M Küçük Dayım ZorLa GaLatasarayLı Yapmıstı xD Ama Babam daha Sıcak geLdi xD
N ` nazLı .. Bayan Üye 6 May 2010 #3 ---> Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu? evet galatasaraydan beşiktaşa transfer olmuştum xD
---> Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu? evet galatasaraydan beşiktaşa transfer olmuştum xD
endLesS Webmaster 6 May 2010 #4 ---> Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu? Sen BeşiktaşLımısın :|
N ` nazLı .. Bayan Üye 6 May 2010 #5 ---> Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu? yok sonra beşiktaştan da transfer oldum xD şu an boşta geziyorum :d
---> Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu? yok sonra beşiktaştan da transfer oldum xD şu an boşta geziyorum :d
nones Bayan Üye 6 May 2010 #6 ---> Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu? Küçükken arkadaşım kandırmıştır Atatürk beşiktaşlı diye bende beşiktaşlı olmuştum hahaha
---> Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu? Küçükken arkadaşım kandırmıştır Atatürk beşiktaşlı diye bende beşiktaşlı olmuştum hahaha
endLesS Webmaster 6 May 2010 #7 ---> Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu? Atatürk Harbiden BeşiktaşLıdır ama # Bende dıyorum o FenrbahÇeLi oLacaktı Yazın
---> Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu? Atatürk Harbiden BeşiktaşLıdır ama # Bende dıyorum o FenrbahÇeLi oLacaktı Yazın
N ` nazLı .. Bayan Üye 6 May 2010 #8 ---> Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu? Fenere bi türlü ısınamadım ya xD nyse sohbet etmeyelm adminim p
---> Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu? Fenere bi türlü ısınamadım ya xD nyse sohbet etmeyelm adminim p
endLesS Webmaster 6 May 2010 #9 ---> Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu? Isınamamışmışmış :M SağoL Uyarı İçin BetüL Kusura bakma konunu kirLettik :11:
---> Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu? Isınamamışmışmış :M SağoL Uyarı İçin BetüL Kusura bakma konunu kirLettik :11:
-sHeqeR- Bayan Üye 6 May 2010 #10 ---> Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu? hayr asLa kndimi biLdim biLeLi qaLatasaryLıym çkda memnunum haLimden
---> Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu? hayr asLa kndimi biLdim biLeLi qaLatasaryLıym çkda memnunum haLimden
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 6 May 2010 #11 ---> Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu? Gs'Lydm FenerLi oLDm Küçüktüm ama o zaman
İnciBaran Bayan Üye 6 May 2010 #12 ---> Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu? hayır asla...
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 6 May 2010 #13 ---> Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu? Hayır asla takım tutmaya başladığımda mecburi olarak ts izlettiler ama bn sevdamı bulmuşum
---> Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu? Hayır asla takım tutmaya başladığımda mecburi olarak ts izlettiler ama bn sevdamı bulmuşum
By_NikotiN Kayıtlı Üye 6 May 2010 #14 ---> Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu? Dedem Kulagıma Ezan Okuyup Adımı Söyledikten Sonra Babam 3 Kere Sen Fenerbahçelisin Demiş Hiç Degişmedim Degişmemde
---> Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu? Dedem Kulagıma Ezan Okuyup Adımı Söyledikten Sonra Babam 3 Kere Sen Fenerbahçelisin Demiş Hiç Degişmedim Degişmemde
FoX Kayıtlı Üye 6 May 2010 #15 ---> Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu? hayır doğuştan gs liyiz tenim sarı kanım kırmızı be pea
---> Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu? hayır doğuştan gs liyiz tenim sarı kanım kırmızı be pea
G Gülümse. Bayan Üye 6 May 2010 #16 ---> Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu? Sevgilim için değişmiştim. Bin pişmanım.
sıpsévdyy Banned 13 May 2010 #17 ---> Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu? burda istanbul takımı tutmak z0rdr ama ben mennmmm trßzoN^MMMMmmMMMdann
---> Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu? burda istanbul takımı tutmak z0rdr ama ben mennmmm trßzoN^MMMMmmMMMdann
Süpürgeli Cadı Banned 13 May 2010 #18 ---> Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu? ebet :$ bi ara bjk lı olmuştum xD
Sнeкeя`Sнeч Bayan Üye 16 May 2010 #19 ---> Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu? asLa ,]
H Hiphop_girL Bayan Üye 16 May 2010 #20 ---> Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu? asla.. fenerlı dogdum fenerli ölürüm...