---> Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu? evet
karagümrük Kayıtlı Üye 6 Haz 2010 #22 ---> Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu? Gsyi tutuyodum şimdi KaraGümrük !
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 7 Haz 2010 #23 ---> Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu? Biz futbola değil Bursa'ya aşığız.... hayır...
---> Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu? Biz futbola değil Bursa'ya aşığız.... hayır...
mrs.DarkneSs Bayan Üye 7 Haz 2010 #24 ---> Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu? 1 kere ama cok kücüktm .D
ultra_merve Bayan Üye 4 Ağu 2010 #25 ---> Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu? kendimi bildim bileli galatasaraylıyım
''Can Tanesi'' Bayan Üye 5 Ağu 2010 #26 ---> Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu? Asla yapmammmmmm
REiSS Kayıtlı Üye 19 Kas 2010 #27 ---> Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu? Hayır asla
Łiz O'мurphy~ ₪ ø lll ·o. Bayan Üye 7 May 2011 #28 ---> Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu? hayır asla
senanesrin Bayan Üye 8 May 2011 #29 ---> Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu? yok öyle şeymi olur.... bütün aile,çoluk çocuk.... galatasaraylı.... ama ben fenerli....
---> Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu? yok öyle şeymi olur.... bütün aile,çoluk çocuk.... galatasaraylı.... ama ben fenerli....
Rock SouL Kayıtlı Üye 8 May 2011 #30 ---> Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu? Doğuştan Galatasaray'lıyım. Bi takıma gerçekten gönül bağlayan bi insan istesede takım değiştiremez bence.
---> Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu? Doğuştan Galatasaray'lıyım. Bi takıma gerçekten gönül bağlayan bi insan istesede takım değiştiremez bence.
Sibel1 Bayan Üye 8 May 2011 #31 ---> Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu? hayır aslaaa...
Olimpiyat Kayıtlı Üye 8 May 2011 #32 ---> Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu? önceden çıktığım bir kız fenerli idi..evlenirsek sen de fenerli olacaksın derdi(şaka sanmıştım ilk başlarda ama fanatik fenerliymiş) neyse kızla ayrıldık bir süre sonra..evlenseydik galatasaraylılığım sürerdi..gizli gizli de olsa
---> Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu? önceden çıktığım bir kız fenerli idi..evlenirsek sen de fenerli olacaksın derdi(şaka sanmıştım ilk başlarda ama fanatik fenerliymiş) neyse kızla ayrıldık bir süre sonra..evlenseydik galatasaraylılığım sürerdi..gizli gizli de olsa
Ruhsal.otopsi Bayan Üye 14 Tem 2011 #33 ---> Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu? Hayır Asla !
Deniz kızı Bayan Üye 23 Eki 2013 #34 ---> Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu? Hayır asla
yesil83 Bayan Üye 23 Eki 2013 #35 ---> Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu? Hayir, cocuklugimdan begri abimden dolayi bjk liyim.
---> Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu? Hayir, cocuklugimdan begri abimden dolayi bjk liyim.
M Moreas Bayan Üye 23 Eki 2013 #36 ---> Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu? Hayır asla. Galatasaraylı oldum kendi isteğimle öyle de ölürüm
---> Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu? Hayır asla. Galatasaraylı oldum kendi isteğimle öyle de ölürüm
Depressive Kayıtlı Üye 4 Kas 2013 #37 ---> Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu? Fenerli doğdum , fenerli de ölücem inşallah
---> Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu? Fenerli doğdum , fenerli de ölücem inşallah
Farkedmez Tanrı TÜRK'ü Korusun! Kayıtlı Üye 28 Kas 2013 #38 ---> Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu? Küçükken çok ısrar ettiler her kesimden ama değiştirmedim. Söz bi kere söylenir, Galatasaray..
---> Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu? Küçükken çok ısrar ettiler her kesimden ama değiştirmedim. Söz bi kere söylenir, Galatasaray..
'Gülümse :D Prenses 28 Kas 2013 #39 ---> Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu? Küçüktüm ama o zaman
Apocrypha Bayan Üye 3 Ara 2013 #40 ---> Tuttunuz takımı değiştirerek başka takım tuttunuz mu? Hayır, hiç değiştirmedim.