"türbanlı emo" lar

KaLpSi!Z

Bayan Üye
n1420274727_49036_4521.jpg

türbanlı emo başlıklı konudan alıntıdır...

Bilmiyorum farkettinizmi acaba bu resimde boynundaki kolyedeki işaret israil işareti bunlar art niyetli insanların yaptıgı bir saldırıdan başka birşey degil yazık

Onlar sırf müslümanları karalamak için neler neler yapıyolar ama biz müslümanlarda tık yok kafir özentisi şuanda bütün gençlerimiz yabancı müzikler yabancı artistlere yönelik ilgi ve alaka hayranlık giyiniş tarzlarıyla konuşmalarıyla tam bir kafir özentisi içinde gençlerimiz bunu aksini kimse idda edemez tabi düşünce özgürlügü denen birşey var herkesin görüşüne saygılıyım ve böyle emoluga özenen kapalı gençlerimiz mevcut ewet ama her kapalıyı bir tutmayalım kapalı olan var bide kapalı olan var başörtü altına kot pantolon giyip,daracık kıyafetlerle salına salına gezinen,makyajlı,ışıl ışıl parıltılı dikkat çeken giysiler giymeler,başörtüyü mendil gibi yapıp boynuna saran gençler ben bu tür insanları kimse kusura bakmasın ama kapalı olarak görmüyorum yazık Allah hidayet versin diyorum kimi benim kalbim temiz diye terimler kullanıyo kalbini temizligi birazda olsa dışına yansısaya ne güzel olurdu sadece kalbim temiz demekle olmuyor bu işler bunu zamanla hayatınada aksettirmen lazım tövbe edip....

Ve bu konuyu açma nedenim "türbanlı emo" lar resimleri konusundaki yorumlarda hep bir kin kusma,aşalayıcı sözlerden başka birşey yok Allah hidayet versin onları aşalıyacak sözler edecegimize Allah hidayet versin diyelim dogru yola dönsünler diyelim neden sadece laf edip eleştriyoruz...

Her insanda nefis var böyle hatalar yapılması normal daha büyük hatalar yapmaktan korusun Rabbim bizi....

Bunlar benim düşüncelerim ve herkesin düşüncelerinede saygılıyım bunuda belirtmek isterim....

---> "türbanlı emo" lar

Her insan istedigini giyinir, istedigini takar
Kimse kimseyede laf etme hakkı yoktur
Özgürlük denilen bir kavram varsa, insanlar hürdür
Her koyun kendi bacagından asılır .:)

---> "türbanlı emo" lar

Bu ne perhiz bu ne Lahana turşusu

Buna yorum yapmıcam bütün iqrençLik ortada zaten ;)

---> "türbanlı emo" lar

kişinini giyimine kuşamına karışmam yada eleştiride bulunmam ama başörtüsünü insanların bu şekilde kullanmasını hiç mi hiç doğru bulmuyorum sonuçta takma amacın kulluk bnm bildiğim vucüda veriln zararlarda dinen yasakdır dövme gibi ki vatandaşta piercing var neyse yorum yapamıycam malum zevk ve renkler tarzışılmaz sonuçta özgür bir ülkenin vatandaşlarıyız ;)

---> "türbanlı emo" lar

sadece boynundaki kolyeden bahsettiğin kısmı okudum. O işaret HIM grubunun işaretidir ve HIM grubu emoların en çok dinlediği gruplardan biridir.

---> "türbanlı emo" lar

Ablam Kapanmıs Fakat Kasları delik elinin icinde yazılar dudagında rujlar gozlerı surmelı boynunda bılmemne kolyelerı :)

ıgrenclıkten baska bırsey degıl yazık

---> "türbanlı emo" lar

sadece boynundaki kolyeden bahsettiğin kısmı okudum. O işaret HIM grubunun işaretidir ve HIM grubu emoların en çok dinlediği gruplardan biridir.

1995 yılının ortalarında Finlandiya'da kurulan H.I.M. (His Infernal Majesty), günümüzde gotik rock müziğini yeniden filizlendiren ekiplerin başında yer alıyor. Topluluğun kendine model aldığı isimler ise Sisters of Mercy ve The Mission U.K.. H.I.M.'i benzerlerinden ayıran önemli bir özellik, tehditkar melodiler eşliğinde mistik aşk hikayeleri anlatmak.
“ Uyuşukluğumu Johnny Cash ve Roy Orbison'la geçiştirmeye çalışıyordum” diyen şarkıcı ve şarkı yazarı Ville Hermani Vallo tarafından kurulan H.I.M., Brian Eno ile kendinden geçen Migé Amour (bas), düzenli olarak Jimi Hendrix dinleyen Lily Lazer (gitar), Gas Lipstick (davul) ve Zoltan Pluto (keyboard) tarafından oluşuyor.

İnanç özgürlüğü

Finlandiya’da inanç özgürlüğü egemendir. Bu, her bireyin bir dine/inanca inanma ve dinin/inancın yükümlülüklerini yerine getirme ve dinini/inancını açıkça belirtme hakkı bulunduğu anlamına gelir. Ayrıca herkesin dini bir topluluğa bağlanma ya da hiçbir topluluğa bağlı olmama hakkı bulunur. Kendi vicdanının kabul etmemesi durumunda, hiç kimsenin dinin/inancın yükümlülüklerini yerine getirmeye katılma zorunluluğu bulunmaz.

Al hım hakkında bilgiler öyle bir söylemişsinki duyanda sanıcak müslüman türk bir grup kafirin önde gideni işte başka birşey degil...

Ve bu arada çok sagol gizli bir gerçegide gözler önüne serdin nasıl müslüman gençlerini kendi tarafalarına çekiyolar helal valla sende takılıyosun galiba bildigine göre dinliyosundur yani...

Açık açık ortada işte adamın yapmak istedigi şey israil işareti işte biraz degiştirerek kendi işaretleriymiş gibi gösteriyorlar ama açıkça ortada ne yapmaya çalıştıkları....

Ve bu arada sana benden bir tavsiye yazdıklarını şöyle baştan bidaha gözden geçir öyle koy;)

---> "türbanlı emo" lar

üstü paris altı mekke

yolda görsem türbanlı demem döverim

ama nedense de bu türbanlı emolara ben neden rastlamıyorum nerde yaşar bunlar?

sadece türbanı karalamak için yapılan seyler bunlar

---> "türbanlı emo" lar

üstü paris altı mekke

yolda görsem türbanlı demem döverim

ama nedense de bu türbanlı emolara ben neden rastlamıyorum nerde yaşar bunlar?

sadece türbanı karalamak için yapılan seyler bunlar

çok doğru söylemişsin kardeş karalamadan ibaret eğer varsa böyle birşeyde yaradana verir hesabını bizene yaa...

---> "türbanlı emo" lar

hey! ne dediğinin farkındamısın sen ?
ne yazmışımki okuyayım
sen önce adam akıllı okumayı öğren
orda bahsettiğim şeyi anlamamışsın bile!
demek istediğim onlar bu grubun ne olduğundan bile haberdar değiller sadece onun simgesi olduğu için takmışlar.

Ve sen , sen yazdığın şeye karşı bi sav olduğunu görünce neden bu kadar ateşlendin? Neden böyle hışımla saldırıya geçtin bana karşı? Ki karşı bir şeyde söylemedim ben. Dinlerim dinlemem seni şu kadar ilgilendirmez. Farkettimki çok bilgisizsin bazı konularda. sadece sevdiğin ve yakın hissetiğin şeylerin araştırmasını yapıyorsun. Ben sevip sevmediğim herşeyi okurum fikir elde ederim. Sakın bir daha bana saldırmaya kalkma haksız duruma düşüyorsun çünkü.

Son cümlene hiç anlam veremedim zaten =) sanki yazmış olmak için yazmışsın bu yorumu =) komik ve yazık. çünkü benim hakkımda ahkam kesmeden önce biraz olsun yorumlarımı okumanı ve görüşlerimi azda olsa bilmeni dilerdim.

O kolye HIM grubunun işaretidir cümlesinden bi insan bu kadat tav olur heralde. beni burdan aldın eleştirdiğin konuma soktun resmen. ve seninle beraber benimde eleştirdiğim.

Ne kadar sinirlenmişim Allahım ne kadar üstünde durdum farkındayım..

Son düzenleme:
---> "türbanlı emo" lar

hey! ne dediğinin farkındamısın sen ?
ne yazmışımki okuyayım
sen önce adam akıllı okumayı öğren
orda bahsettiğim şeyi anlamamışsın bile!
demek istediğim onlar bu grubun ne olduğundan bile haberdar değiller sadece onun simgesi olduğu için takmışlar.

Ve sen , sen yazdığın şeye karşı bi sav olduğunu görünce neden bu kadar ateşlendin? Neden böyle hışımla saldırıya geçtin bana karşı? Ki karşı bir şeyde söylemedim ben. Dinlerim dinlemem seni şu kadar ilgilendirmez. Farkettimki çok bilgisizsin bazı konularda. sadece sevdiğin ve yakın hissetiğin şeylerin araştırmasını yapıyorsun. Ben sevip sevmediğim herşeyi okurum fikir elde ederim. Sakın bir daha bana saldırmaya kalkma haksız duruma düşüyorsun çünkü.

Son cümlene hiç anlam veremedim zaten =) sanki yazmış olmak için yazmışsın bu yorumu =) komik ve yazık. çünkü benim hakkımda ahkam kesmeden önce biraz olsun yorumlarımı okumanı ve görüşlerimi azda olsa bilmeni dilerdim.

O kolye HIM grubunun işaretidir cümlesinden bi insan bu kadat tav olur heralde. beni burdan aldın eleştirdiğin konuma soktun resmen. ve seninle beraber benimde eleştirdiğim.

Ne kadar sinirlenmişim Allahım ne kadar üstünde durdum farkındayım..

Yazdıgın şeylere dikkat et öyle hey mey ne oluyo terbiyesizlik yapma terbiyemide bozma benim ....

Benim ne konuda bilgim olduguda seni ilgilendirmez seninde ne gibi konularda bilgin oldugunu gördüm ancak kafir grupların ismini bilirsin ben bilmiyorum ögrenmeye çalışmamda ben öyle her konuyu araştırmam dünyam ve ahiretim için faydalı olan konuları araştırırım öyle zırva şeylere kafa yormam kafir grupların ismini bilmem bana ne kazandırıcak beni cehenneme girmektenmi kurtarıcaklar.....

Ve istedigim yorumu yaparım saygı çerçevesinde sende ona göre davran ve saygılı ol burası tartışma bölümü bir konu açıldıysa yorumumu yapma özgürlügüm var...

Ve ben herkesten iyi anlarım emin ol yazılanları senin yazma kabiliyetin sıfırsa ben ne yapabilirim bu konuda yardımım dokunursa hay hay severek canımhahahahahaha

Herhangi bir saldırıya geçmedim saldırıya geçmiş halimi msn adresin olsaydı o zaman açık ve net olarak gösterirdim sana canım;)

Senin yorumlarını neden okuyayım ben ya,sen benimkileri okuda öyle saldır kaplan gibi:)

Yazdıgın şeylerden benim anladıgım bu hiç kusura bakma dogru düzgün yazsaydında bende yorum yapmasaydım ok...

SeN fazla yükseklerden uçuyosun dikkat et biri birgün seni aniden yere oturtabilir fazla uçma sakin ol medeni ol dogru düzgün durumu izah et böyle böyle bende eyvallah kusura bakma kardeş der olayı kapatırım durum bu cahilligin burdan belli bilgili tecrübeli biri olsaydın bu şekilde saldıracagına durumu açıklardın;)

Neyse Allah akıl fikir versin beni az çok tanıyan insanlar nasıl biri oldugumu çok iyi bilir kendimi sana açıklamak zorundada degilim herkesin yorumu kendine....;)

Ve şunuda eklemek isterimki bu şekilde saldıya geçmen gerçekten üzücü yazık çok yazık

Unutma öfkeyle kalkan zararla oturur;)

(Hangi Cahille Yarıştıysam Hep Yenildim...)
(İmamı Şafi)

Son düzenleme:
---> "türbanlı emo" lar

=)..

üzülüyorum çünkü saldıran taraf sensin ben değil.
üzülüyorum bi gram anlamamışın yazdığım hiçbir şeyi.
üzülüyorum geri kafalılığına.
üzülüyorum laflarına ve hakaretle beni savuşturma çabalarına.
biraz sakin ve mantıklı olup okuyabilseymişsin keşke.
KAFİR GRUPLARI BİLİYORUM VE BUNUNLA GURUR DUYUYORUM. ÇÜNKÜ DOĞRUSU BUDUR. SEN DAHA KARŞISINDA SAVUNDUĞUN KENDİNİ PARÇALADIĞIN ŞEYİN NE OLDUĞUNU BİLE BİLMEZKEN BURDA BENİMLE AŞIK ATMAYA KALKIYORSUN. Bu yüzden diyorumki biraz büyüyünce, biraz gelişince haber ver o zaman bir şeyleri ortaya döküp konuşalım, TARTIŞALIM. Şuan yaptığın saçma yorumlara cevap vermekten karnıma ağrılar girdi. Alaycı bir şekilde gülerek kaygını gizlemenden ifrit oldum. Sözlerinin saçmalığının farkındasın bence ama illaki bir şeyler söylemek zorunda hissediyorsun kendini. ve söyle istediğini ben bundan sonra bu başlığa bir şey yazmayacağım umarım adminler bu saçma atışmanın izlerini silerler. Bu çocukça mesajlarımız burda kalmaz. ÇÜNKÜ FORUMDA KİMSEYLE SORUNUM OLSUN İSTEMİYORUM BU YÖNDE ADIM ATACAK EN SON İNSANIM. TARTIŞIRKEN BİLE ANLAYIŞ İLE YAKLAŞIRIM .

Ve bu arada beni birilerinin tanımasına ve bununla savunmama gerek kalmadan- ben kendimi çok iyi tanıyorum zaten, seninde bu kendi başlığını sabote edişinden ne kadar düzgünce ve sağlıklı bir şekilde olaylara yaklaşabildiğini görmüş oldum. Bundan sonra buna göre davranırım. Umarım sende buna göre davranır ve bana CANIM demeyi kesersin.

Son düzenleme:
---> "türbanlı emo" lar

=)..

üzülüyorum çünkü saldıran taraf sensin ben değil.
üzülüyorum bi gram anlamamışın yazdığım hiçbir şeyi.
üzülüyorum geri kafalılığına.
üzülüyorum laflarına ve hakaretle beni savuşturma çabalarına.
biraz sakin ve mantıklı olup okuyabilseymişsin keşke.
KAFİR GRUPLARI BİLİYORUM VE BUNUNLA GURUR DUYUYORUM. ÇÜNKÜ DOĞRUSU BUDUR. SEN DAHA KARŞISINDA SAVUNDUĞUN KENDİNİ PARÇALADIĞIN ŞEYİN NE OLDUĞUNU BİLE BİLMEZKEN BURDA BENİMLE AŞIK ATMAYA KALKIYORSUN. Bu yüzden diyorumki biraz büyüyünce, biraz gelişince haber ver o zaman bir şeyleri ortaya döküp konuşalım, TARTIŞALIM. Şuan yaptığın saçma yorumlara cevap vermekten karnıma ağrılar girdi. Alaycı bir şekilde gülerek kaygını gizlemenden ifrit oldum. Sözlerinin saçmalığının farkındasın bence ama illaki bir şeyler söylemek zorunda hissediyorsun kendini. ve söyle istediğini ben bundan sonra bu başlığa bir şey yazmayacağım umarım adminler bu saçma atışmanın izlerini silerler. Bu çocukça mesajlarımız burda kalmaz. ÇÜNKÜ FORUMDA KİMSEYLE SORUNUM OLSUN İSTEMİYORUM BU YÖNDE ADIM ATACAK EN SON İNSANIM. TARTIŞIRKEN BİLE ANLAYIŞ İLE YAKLAŞIRIM .

Ve bu arada beni birilerinin tanımasına ve bununla savunmama gerek kalmadan- ben kendimi çok iyi tanıyorum zaten, seninde bu kendi başlığını sabote edişinden ne kadar düzgünce ve sağlıklı bir şekilde olaylara yaklaşabildiğini görmüş oldum. Bundan sonra buna göre davranırım. Umarım sende buna göre davranır ve bana CANIM demeyi kesersin.

Birazcık olsun kale almasaydın düşüncelerimi saçma buluyor olsaydın bana cevap yetiştirecegini daha faydalı işler yapabilirdin bana cevap yetiştiriyorsan cevap veriyorsan burda mantıksızca konuşan sensin ben degil ok;)

Kale almıyorum zaten seni kısa kestim o yüzden yazacaklarımı;)

Dogru diyorsun hakaret ederek saygısızlık yaparak insanları bastırmaya çalışarak su yüzüne çıkmayı çok iyi beceriyorsun aferin...

Bu kadar heycan yapmana gerek yoktu ortada birşey yok zaten bir yanlış anlaşılma sadece o kadar;)

Birazcık olsun medeni ol insanca hareketler yap...

Akıl yaşta degil baştadır...

Bakıyorumda çok fena olmuşsun yazdıklarımı okuyunca zoruna gitti heralde o kadarda kötü şeyler söylememiştim hakaretler etmemiştim senin gibi aslında neyse saglık olsun :)

Bundan böyle zaten istesende cevap vermem sana sen gerekli cevabını aldın fazlasıyla;)

Ve şunuda eklemek istiyorum ben çocukça bir atışma içinde degilim ve yazdıklarım gayet mantıklı yazdıklarını çocukça buluyorsan söyle silsinler yazdıklarını....

Daha büyümemişsin anlaşılan yaşına başına bakılırsa yazık:)

Ve çok saygılı ve terbiyelisin Allah bozmasın;)

Son düzenleme:
---> "türbanlı emo" lar

Tartismanızı Düzgün Yapın..

Birbirinizi Kırarak Biyere Varamazsiniz 2 - 3 Tane Kendini biLmez Yüzünden..

---> "türbanlı emo" lar

Her insan istedigini giyinir, istedigini takar
Kimse kimseyede laf etme hakkı yoktur
Özgürlük denilen bir kavram varsa, insanlar hürdür
Her koyun kendi bacagından asılır .:)

belki konu dışında olcak ama bence çok önemli...

her "koyun kendi bacagından asılır" sözu bize ait deyildir...

her musluman birbirinden ve birbirinin yaptıgı yada yapacagı hatadan sorumludur...

eger ortada bir yanlışvarsa her musluman digerini uyarmak zorundadır aksi halde uyarmadıgı görmezden gedigi için kendiside bu kusuru işleyen kadar vebal altına girer...

bu her muslumanın birbiri uzrine bir görev ve haktır...

bu tur sözde atasözleri bizlere sonradan yedirilmeye çalışılmaktadir...

sadece belirtmek istedim...

emocularagelince onları ibo culara havale ediyorum... kısacası bişey yazmak istemiyom zira kalplerimizin içini yanlıza Allah bilir...

---> "türbanlı emo" lar

Tartismanızı Düzgün Yapın..

Birbirinizi Kırarak Biyere Varamazsiniz 2 - 3 Tane Kendini biLmez Yüzünden..

Aslında hiçbirşey yok ortada yani tartışılacak bir durum yok yani...

Yazdıgı yazıdan hiçbirşey anlamadıgım için daha dogrusu dogru düzgün anlatılmak istenen anlatılmadıgı için bende böyle bir çıkışta bulundum arkadaş bana vaziyeti anlatıp bir yanlış anlaşılma oldugunu anlatacagına bana saldırdı resmen neye ugradıgımı şaşırdım kısacası benim kimseyle bir alıp veremedigim yok bu kadar toy'uylada ilk kez karşılaşıyorum tartışmanın bile bir adabı vardır kimsenin kalbini kırmak degil amacım ve hiç istememde birinin benim yüzümden kalbi kırılsın....:)

Son düzenleme:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri