KaLpSi!Z
Bayan Üye
türbanlı emo başlıklı konudan alıntıdır...
Bilmiyorum farkettinizmi acaba bu resimde boynundaki kolyedeki işaret israil işareti bunlar art niyetli insanların yaptıgı bir saldırıdan başka birşey degil yazık
Onlar sırf müslümanları karalamak için neler neler yapıyolar ama biz müslümanlarda tık yok kafir özentisi şuanda bütün gençlerimiz yabancı müzikler yabancı artistlere yönelik ilgi ve alaka hayranlık giyiniş tarzlarıyla konuşmalarıyla tam bir kafir özentisi içinde gençlerimiz bunu aksini kimse idda edemez tabi düşünce özgürlügü denen birşey var herkesin görüşüne saygılıyım ve böyle emoluga özenen kapalı gençlerimiz mevcut ewet ama her kapalıyı bir tutmayalım kapalı olan var bide kapalı olan var başörtü altına kot pantolon giyip,daracık kıyafetlerle salına salına gezinen,makyajlı,ışıl ışıl parıltılı dikkat çeken giysiler giymeler,başörtüyü mendil gibi yapıp boynuna saran gençler ben bu tür insanları kimse kusura bakmasın ama kapalı olarak görmüyorum yazık Allah hidayet versin diyorum kimi benim kalbim temiz diye terimler kullanıyo kalbini temizligi birazda olsa dışına yansısaya ne güzel olurdu sadece kalbim temiz demekle olmuyor bu işler bunu zamanla hayatınada aksettirmen lazım tövbe edip....
Ve bu konuyu açma nedenim "türbanlı emo" lar resimleri konusundaki yorumlarda hep bir kin kusma,aşalayıcı sözlerden başka birşey yok Allah hidayet versin onları aşalıyacak sözler edecegimize Allah hidayet versin diyelim dogru yola dönsünler diyelim neden sadece laf edip eleştriyoruz...
Her insanda nefis var böyle hatalar yapılması normal daha büyük hatalar yapmaktan korusun Rabbim bizi....
Bunlar benim düşüncelerim ve herkesin düşüncelerinede saygılıyım bunuda belirtmek isterim....