"türbanlı emo" lar

---> "türbanlı emo" lar

Yazmayacağımı söylediğim halde sürekli 'ayıp ediyorsun'

Bence alıntılama yaparak bana yazdığın ilk mesajını okumalısın..Ve artık 'kavga etmeyelim'. çünkü tartışmayı geçti artık bu .=)herneyse. bu kadardır. sondu bu sefer hahaha

---> "türbanlı emo" lar

Türban ne içindir ?
Dini bir simgemi sadece ?
Yoksa taktığınız şaL gibi sadece bir süsmü ?
Rab kadın kuLLarına , kendinizi Namahremden sakının , saçınızı , ayakLarınızı , koLLarınızı ve gerdanınızı kapatın demiş , en azından ben böyLe biLiyorum.

Buraya kadar yanLış yok.

Allah aynı zamanda günde 5 defa namaz kıLın demiş.
Vücudunuza zarar vermeyin demiş.
Dövme yapıştırıp sağınızı soLunuzu deLdirin dememiş.
Yüzünüzde bir ton boya iLe ayakLı portreye dönün dememiş.
Makyaj varken dövme varken aLınan abdest kabuL oLmuyor , peki bu kadın nasıL namaz kıLıyor ?
DoğaL oLarak kıLmıyor , e başını örtüp namaz kıLmıyorsa .... ?
Herşey çok açık bu Şe-refsiz sadece dinimizi karaLıyor.
Şahsen ben Sokakta görsem patakLayacağım cinsten bi mahLuk sadece...

SöyLedikLerim yanLış anLaşıLmasın , ben dini gerektiği gibi yaşayan biri değiLim , 4-4 Lük değiLiz hiç birimiz , zaten herkez hürdür , Allah bunu söyLüyor , her koyun kendi bacağından asıLacaktır. Ancak dini bu şekiLde karaLayanLardan nefret ederim. Yoksa herkese saygım ve sevgim sonsuzdur...

Son düzenleme:
---> "türbanlı emo" lar

Yazmayacağımı söylediğim halde sürekli 'ayıp ediyorsun'

Bence alıntılama yaparak bana yazdığın ilk mesajını okumalısın..Ve artık 'kavga etmeyelim'. çünkü tartışmayı geçti artık bu .=)herneyse. bu kadardır. sondu bu sefer hahaha

Tamam canım konu kapandı artık kalbini kırmak degildi niyetim bunu bil yeter biraz kaba davranmış olabilirim...

Hem kötümü oldu bu sayede birbirimizi tanımış olduk fenamı:)

Giden gitti kalan saglarla gündelik tartışmalara devam:D:D

---> "türbanlı emo" lar

belki konu dışında olcak ama bence çok önemli...

her "koyun kendi bacagından asılır" sözu bize ait deyildir...

her musluman birbirinden ve birbirinin yaptıgı yada yapacagı hatadan sorumludur...

eger ortada bir yanlışvarsa her musluman digerini uyarmak zorundadır aksi halde uyarmadıgı görmezden gedigi için kendiside bu kusuru işleyen kadar vebal altına girer...

bu her muslumanın birbiri uzrine bir görev ve haktır...

bu tur sözde atasözleri bizlere sonradan yedirilmeye çalışılmaktadir...

sadece belirtmek istedim...

emocularagelince onları ibo culara havale ediyorum... kısacası bişey yazmak istemiyom zira kalplerimizin içini yanlıza Allah bilir...

Eger bir insanın belli bilgi birikimi varsa, uyarıldıgı, aklı ve zekası olup düşünebilme yetenegine sahip olupta eger umursamıyorsa o kişi kendi verecektir hesabı, inanıyorum ki bunu yapanlar bilinçli yapıyorsa benim mesulüm olmuyor.

---> "türbanlı emo" lar

Eger bir insanın belli bilgi birikimi varsa, uyarıldıgı, aklı ve zekası olup düşünebilme yetenegine sahip olupta eger umursamıyorsa o kişi kendi verecektir hesabı, inanıyorum ki bunu yapanlar bilinçli yapıyorsa benim mesulüm olmuyor.

katılmıyorum kardeş.. teblig mantıgına ters söylediklerin peygamberi taşlatanlar sence cahil insanlarmıydı dönemin enseçme ve şehrin ilerigelenlerydiler...ve emin ol ne yaptıklarının da çok bilncindeydiler... hatta okadar bilinçli yapıyolardıkı akşam helvadan yaptıkları heykelcik seklindeki putlarını(tantılarını) gunduz acıkınca yiyolardı...:) yani aslında ortada elle tutulur bi dinleride yoktu tek sorunları peygamberin söyledikleri çıkarlarına tersti en basiti ticaretleri zarar görecekti köleleri ellerinden gidecekti...
peki allah dunyayı ve katınatı ugruna yarattıgı peygambere bunlar bilinçli adamlar hatalarınıda farkındalar yada bunlar köle köleleri boşver ayetlerimizi anlatma demedi sen anlat hidayet verip vermemek bana ati dedi... sen anlat tabiki kendi verecek hesabını ama sen anlat.. biz nerde yanlış yapılıyosa söylicez söylmessek anlatmassak sorumluyuz...okudugumuz kitapların aldıgımız egitimin ve bize verilen aklın bi bedeli bir zekatı var... en guzel ornek tek rehber peygamber... nacizane düşüncem bu....

---> "türbanlı emo" lar

ĎÅŖĶÃЙģĘĻ;1405045' Alıntı:
haklısın hiç kimse hiç kimseye laf etme hakkı yok nası giyinirse giyinsin...:8:
evet sonuna kadar arkandaım

kardesim bu ülkede atatürk kıyafet devrimi yaptıysa

ben sırtımda yorganlka bile gezerim

kim ne karışırr

---> "türbanlı emo" lar

herkes istediğini giyebilir

ama türban ve çarşaf arasında fark var

çarşaf kıyafet devrimine aykırı

ve şeriatın simgesi

Son düzenleme:
---> "türbanlı emo" lar

ßunLar müsLüman oLdukLarı için türßan takmıoLarki sacLarı döküLmüş ondn hahaha

aLLahdan emoLuqu ßir köşeye attım

Son düzenleme:
---> "türbanlı emo" lar

üstü paris altı mekke

yolda görsem türbanlı demem döverim

ama nedense de bu türbanlı emolara ben neden rastlamıyorum nerde yaşar bunlar?

sadece türbanı karalamak için yapılan seyler bunlar

:mad:

haddini biL :mad:

sen kimsin ki miLLeti böyle giyindiği için dövüyosun ha kim :mad:

---> "türbanlı emo" lar

allah iyilik versin, allah dogru yoldan saptirmasin
sübhaneke amin:D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri