Yazmayacağımı söylediğim halde sürekli 'ayıp ediyorsun'
Bence alıntılama yaparak bana yazdığın ilk mesajını okumalısın..Ve artık 'kavga etmeyelim'. çünkü tartışmayı geçti artık bu .=)herneyse. bu kadardır. sondu bu sefer hahaha
belki konu dışında olcak ama bence çok önemli...
her "koyun kendi bacagından asılır" sözu bize ait deyildir...
her musluman birbirinden ve birbirinin yaptıgı yada yapacagı hatadan sorumludur...
eger ortada bir yanlışvarsa her musluman digerini uyarmak zorundadır aksi halde uyarmadıgı görmezden gedigi için kendiside bu kusuru işleyen kadar vebal altına girer...
bu her muslumanın birbiri uzrine bir görev ve haktır...
bu tur sözde atasözleri bizlere sonradan yedirilmeye çalışılmaktadir...
sadece belirtmek istedim...
emocularagelince onları ibo culara havale ediyorum... kısacası bişey yazmak istemiyom zira kalplerimizin içini yanlıza Allah bilir...
Eger bir insanın belli bilgi birikimi varsa, uyarıldıgı, aklı ve zekası olup düşünebilme yetenegine sahip olupta eger umursamıyorsa o kişi kendi verecektir hesabı, inanıyorum ki bunu yapanlar bilinçli yapıyorsa benim mesulüm olmuyor.
Her insan istedigini giyinir, istedigini takar
Kimse kimseyede laf etme hakkı yoktur
Özgürlük denilen bir kavram varsa, insanlar hürdür
Her koyun kendi bacagından asılır .
evet sonuna kadar arkandaımĎÅŖĶÃЙģĘĻ;1405045' Alıntı:haklısın hiç kimse hiç kimseye laf etme hakkı yok nası giyinirse giyinsin...:8:
evet sonuna kadar arkandaım
kardesim bu ülkede atatürk kıyafet devrimi yaptıysa
ben sırtımda yorganlka bile gezerim
kim ne karışırr
Sana Tek birşey sorucam...
Başörtülü kızların ''başörtüleriyle eğitim'' alamamasına nasıl bakıyorsun
üstü paris altı mekke
yolda görsem türbanlı demem döverim
ama nedense de bu türbanlı emolara ben neden rastlamıyorum nerde yaşar bunlar?
sadece türbanı karalamak için yapılan seyler bunlar
hiç bi fark yok
çok doğru söylemişsin kardeş karalamadan ibaret eğer varsa böyle birşeyde yaradana verir hesabını bizene yaa...
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.