Türban hakkındaki görüşleriniz nedir ?

Türban hakkındaki görüşleriniz nedir

• Türban siyasi bir simge olsa bile üniversitede serbest bırakılmalıdır

Oy: 0 0.0%
  • Yasak kalkarsa türban takmayanların üstündeki baskı artar

• Türban konusu siyasi bir rant haline gelmiştir

• Kullanılan toplam oy
    20
---> Türban hakkındaki görüşleriniz nedir ?

bizim uyuz olmamız onların makyaj yapamayacakları anlamına gelmiyo işte, ya da arkalarından fısır fısır konuşmanın da anlamı yok, hep oluyo çünkü otobüslerde, bi kız biniyo kapalı, sırf kendine bakıyo güzel giyinmiş diye arkasından konuşuyolar. hani öyle makyaj filan yok, abartı bi giyinme bile değil. genel zihniyet bu, türbanlı olsun, bakımsız olsun, sadece kocasına bakımlı olsun, hatta ona bile olmasın, kadın gibi bile olmasın. böyle bi düşünce var insanlarda. ben bunun için 'kimene' diyorum. yoksa 'banane' :11:
Benim uyuz olmam onların makyaj yapmayacakları anlamına gelmiyorki zaten aynı şeyden bahsediyoruz.
Arkalarından da fısır fısır konuşmuyorum yüzüne söylüyorum 'ŞAHSEN'. Türbanlı olsun bakımsız olsun değil , adam gibi türbanlı olsun istediği gibi olsun canımızı yesin. Eşine düzgün görünsün yamuk görünsün 'bizene'. Böyle düşünen zihniyet varmı acaba amannn varsa da 'banane'.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri