©ﻕΞתς яΞiš
Kayıtlı Üye
---> Türban hakkındaki görüşleriniz nedir ?
Arkalarından da fısır fısır konuşmuyorum yüzüne söylüyorum 'ŞAHSEN'. Türbanlı olsun bakımsız olsun değil , adam gibi türbanlı olsun istediği gibi olsun canımızı yesin. Eşine düzgün görünsün yamuk görünsün 'bizene'. Böyle düşünen zihniyet varmı acaba amannn varsa da 'banane'.
Benim uyuz olmam onların makyaj yapmayacakları anlamına gelmiyorki zaten aynı şeyden bahsediyoruz.bizim uyuz olmamız onların makyaj yapamayacakları anlamına gelmiyo işte, ya da arkalarından fısır fısır konuşmanın da anlamı yok, hep oluyo çünkü otobüslerde, bi kız biniyo kapalı, sırf kendine bakıyo güzel giyinmiş diye arkasından konuşuyolar. hani öyle makyaj filan yok, abartı bi giyinme bile değil. genel zihniyet bu, türbanlı olsun, bakımsız olsun, sadece kocasına bakımlı olsun, hatta ona bile olmasın, kadın gibi bile olmasın. böyle bi düşünce var insanlarda. ben bunun için 'kimene' diyorum. yoksa 'banane' :11:
Arkalarından da fısır fısır konuşmuyorum yüzüne söylüyorum 'ŞAHSEN'. Türbanlı olsun bakımsız olsun değil , adam gibi türbanlı olsun istediği gibi olsun canımızı yesin. Eşine düzgün görünsün yamuk görünsün 'bizene'. Böyle düşünen zihniyet varmı acaba amannn varsa da 'banane'.