Türban hakkındaki görüşleriniz nedir ?

Türban hakkındaki görüşleriniz nedir

• Türban siyasi bir simge olsa bile üniversitede serbest bırakılmalıdır

Oy: 0 0.0%
  • Yasak kalkarsa türban takmayanların üstündeki baskı artar

• Türban konusu siyasi bir rant haline gelmiştir

• Kullanılan toplam oy
    20
---> Türban hakkındaki görüşleriniz nedir ?

TürBanLıyım

Ve Türban Bi Siyasi Simge DeğiL Dini Bir Simge ..Tercih MeseLesi
AyrımcıLığa öZellikLe de üniv De Ve AsKeri AlanLarda Hoşuma Gitmio ama TürKiye Laik Ya naParsın Böle işte..;)

bence türban her kıza göre değişir ve her bayan kendisi belirler bazılarına yakışır bazılarına yakışmaz ama türban herkese göre değişir bence türban siyasi bir amblemdir.

Mini etekLe üniv.'e öğrenci girebiLiYosa gayet normaL bir şekiLde başörtüLü öğrencide girebiLmeLidir..
Herkes özgür ama neden başörtüLüLer özgür bir şekiLde okuyamıyor/Lar..!

Üniversitelerde türban yasağı kaldırılmalıdır
Kamusal alanda türban takılmasında mahsur yoktur:2:

bence biz açıklar nasıl rahatlıkla ünivertise veya diğer kamusal alanlara girebiliyorsak türbanlılarından hakkıdır bu ülke sonuçta islam ülkesi bence serbest olmasında bi mahsur yok :D

Mini etekLe üniv.'e öğrenci girebiLiYosa gayet normaL bir şekiLde başörtüLü öğrencide girebiLmeLidir..
Herkes özgür ama neden başörtüLüLer özgür bir şekiLde okuyamıyor/Lar..!

Üniversitelerde türban yasağı kaldırılmalıdır
Kamusal alanda türban takılmasında mahsur yoktur:2:

sana katılıyorum tatlım

konu sahibine: öyle klişe müdahaleye 'bırakta hangi konuya yorum yapacağıma kendim karar veriyim' gibi bir cevap gerek.

KesinLikLe türban yasağı kaLdırıLmaLıdır ;) Açana nie açıosn die soruLmuosa kapatana da soruLamaz !!!

Üniversitelere Yarı Çıplak Girenler giriyor da Türban neden yasak?

Benim Annem de Türbanlı Sevgilim de Türbanlı? Ablam Açık?

Herkesin kendi kararıdır bu.. İster kapalı ister açık? saygı duyarım..

Türban Yasağı devam etmelidir diyen bir kişilik ya kibirlidir,
yada özenti bayan arkadaşlarımızdır (choq ~ pheqi anladınız..)

Bu Yasağın neden konulmuş olduğunu anlamıyorum.. Türkiye gibi bağımsız bir ülkede yaşıyorsak ve bütün herkesin hakları eşit deniyorsa bu yapılan türban yasağı en büyük ayıptır?

hani nerde eşitlik? e hani giremiyor Türbanlı arkadaşlarımız üniversiteye türbanla?

Ayıptır, Günahtır yapmayın.. Ama hepsini Allah'ıma havale ediyorum..

Eden bulur ;)

Ahirette cezasını çeker..

Sevgilerimle,

Bayramınız Mübarek olsun.

Bu başörtüsü yasaklanacak kadar kötü cezalandırılması gereken bir şey ise sokaktaki insanın başörtüsünÜ neden yasaklamıyorsunuz.şimdi bu size göre şeriatçı bayan, caddede dolaşırken zararsız da kampuse yada herhangi bir kamusal alana girince mi şeriatçı ve zararlı oluyor. bu gayri samimiliktir. iki yüzlülüktür.
ha gücünüz yetse onu da savunursunuz ama sanırım üniversitedeki yasagı dahi akıllıca savunamaz iken bu cok daha zor olur.

O kamusal alan vergi dairesi neden değil, yada belediye otobüsü, başörtülüleri neden buralarA alıyorsunuz. ve eger samimi iseniz neden buralarda da yasak uygulansın demiyor diyemiyorsunuz.

Peki sakal neden yasaklanmıyor. o da bir tur simge değil mi? üniversitelerimizde neden yasak değil. bunu savunacak samimi laik ler arıyoruz.

Adabıyla kapananlara EVET!
fakat dar kıyafetli & bol makyajlı hatta kaprili kısa kollu kapalılara mantığım pek erişmiyor :)

kimene yaaa????

dar da giyer makyaj da yapar
kimene?
açık olmanın kuralları var mı da kapalılığın olsun
kişinin kendi tercihi hem kapanıp hem makyaj
böyle diyenlerede uyuz oluyorm
'yüzde iki kilo boya başında türban'
'kalk yer ver teyzeye bide türbanlı olacaksın'

sürekli duyuyorum bunları, adabı, ahlakı ya da türbanlı olmanın kurallarını kim kime nasıl öğreticekki? Ya da kişi türban takıyor diye kalkıp teyzeciğe yer mi vermek zorunda, muazzam saygı, kusursuz irade, abartılı hanımefendilik mi yani türban takmak? çok şey beklenmiyo mu ? çok ilginç, cidden çoooook ilginç.

sonlara doğru saptım, miniminnoşu tenzih ederim =PP

İlk defa Hira'ya katılıyorum.Hepsine değil yalnız
Allah'ım sana geliyorum:D

Son düzenleme:

Bu başörtüsü yasaklanacak kadar kötü cezalandırılması gereken bir şey ise sokaktaki insanın başörtüsünÜ neden yasaklamıyorsunuz.şimdi bu size göre şeriatçı bayan, caddede dolaşırken zararsız da kampuse yada herhangi bir kamusal alana girince mi şeriatçı ve zararlı oluyor. bu gayri samimiliktir. iki yüzlülüktür.
ha gücünüz yetse onu da savunursunuz ama sanırım üniversitedeki yasagı dahi akıllıca savunamaz iken bu cok daha zor olur.

O kamusal alan vergi dairesi neden değil, yada belediye otobüsü, başörtülüleri neden buralarA alıyorsunuz. ve eger samimi iseniz neden buralarda da yasak uygulansın demiyor diyemiyorsunuz.

Peki sakal neden yasaklanmıyor. o da bir tur simge değil mi? üniversitelerimizde neden yasak değil. bunu savunacak samimi laik ler arıyoruz.
Budur... bravo
kimene yaaa????

dar da giyer makyaj da yapar
kimene?
açık olmanın kuralları var mı da kapalılığın olsun
kişinin kendi tercihi hem kapanıp hem makyaj
böyle diyenlerede uyuz oluyorm
'yüzde iki kilo boya başında türban'
'kalk yer ver teyzeye bide türbanlı olacaksın'

sürekli duyuyorum bunları, adabı, ahlakı ya da türbanlı olmanın kurallarını kim kime nasıl öğreticekki? Ya da kişi türban takıyor diye kalkıp teyzeciğe yer mi vermek zorunda, muazzam saygı, kusursuz irade, abartılı hanımefendilik mi yani türban takmak? çok şey beklenmiyo mu ? çok ilginç, cidden çoooook ilginç.

sonlara doğru saptım, miniminnoşu tenzih ederim =PP
Valla ister kime ne de ister sanane de...
Ben uyuz oluyorum öyle türbanlılara. Onun adı örtünme değil. Kesin ya kulağı kepçedir ya kafası yamuktur yoksa takmaz o başörtüyü öyle giyinen gerizekalı mahlukatlar.

bizim uyuz olmamız onların makyaj yapamayacakları anlamına gelmiyo işte, ya da arkalarından fısır fısır konuşmanın da anlamı yok, hep oluyo çünkü otobüslerde, bi kız biniyo kapalı, sırf kendine bakıyo güzel giyinmiş diye arkasından konuşuyolar. hani öyle makyaj filan yok, abartı bi giyinme bile değil. genel zihniyet bu, türbanlı olsun, bakımsız olsun, sadece kocasına bakımlı olsun, hatta ona bile olmasın, kadın gibi bile olmasın. böyle bi düşünce var insanlarda. ben bunun için 'kimene' diyorum. yoksa 'banane' :11:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri