Tuhaf Hisler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Tuhaf Hisler

Özledim çok.
Ya ben bu adama deli divane aşığım. Hayır öyle böyle değil.
Bilmiyorum. Görmeyince nefesim kesiliyor. Sesini duymayınca kötü oluyorum. Seviyorum işte ya deli gibi, deliler gibi :R

Öylesine müthiş bir insan ki melek diyesim geliyor ona.
Ben böylesine biriyle karşılaşmadım.
Evet çok uzağımda. Ama uzaklığı yok ettim onla.
Nice yanımda olanlardan daha yakın bana. Hayatım oldu canım oldu kısa zamanda.
Aslında kısa da değil. 1 Sene oldu tanışalı. Hani daha dün gibi.
O sıcak gülüşünün kalbimi aydınlatması, kalbime verdiği o müthiş ritm daha dün gibi aklımda... Bahsederken bile kalbim duracak gibi oluyor. Ah güzel Allah'ım ne iyi ettin de onu kalbime gönderdin. Hani ne kadar dua etsem az ne kadar yakarsam az sana. Öylesine güzel yürekli bir insanı verdin ki bana... Tam düşecekken tam bitip yok olup gidecekken sana hayat veren insanı yolladım dedin bana. Özgürlüğümü verdin. Canımdan çok sevdim onu. ilk defa aşık olmadım evet ama ilklerin hepsini sildi geçti. ilkleri yaşadığım adam oldu. Ben ki söz verdim o eli sımsıkı tutmaya ve bırakmamaya...

Öylesine güçlüyüz ki biz bitanem ne badireler atlattık. Ayırmaya çalışan kaç insan oldu da ardımıza dönüp bakmadık.
Çok nazar değdi bize de yine Allah'ımın izniyle ayrılmadık dayandık sabrettik.

Seni seviyorum adamım.
Çok seviyorum. :love3:

[MENTION=156189]ozgur20[/MENTION]

Bitanem benim eline, yüreğine sağlık, çok güzel yazmışsın. Duygulandım :eda: Seni çok seviyorum canım sevgilim, iyi ki varsın, çok mutlu ediyorsun beni...

---> Tuhaf Hisler

Sahi be adam sen beni nasıl sevdin?
Tuhaf his asıl seninki.
Ben sevilmediğimi düşünürdüm hep. Yanımda olan kimse yok der canımı yakan çok derdim. Dertlerle yoğrulan şu kalbim yıllardır pas tutmuştu oysaki. Ben neydim kimdim sorularla bütünleştim. Babasından sevgi bekleyen küçücük bir kızdım ben. Ellerimden tutulmasını isteyen baba şefkatine hasret bir candım ben. Güzel de değildim hani. Bilmem kaç derece olmuş bozuk gözlerimle bakarken hayata seni nasıl bu kadar net görebildim ben?
Nasıl oldu da çıktın karşıma. Nereden geldin sen? Yolunu şaşırıp cennetten mi düştün yoksa? Bu kadar masumiyet bu kadar adamlık fazlaydı bu dünyaya. Sevilmem diyen bu küçük kızın nasıl geldin hayatına? Sen nesin ya?
Her sabah gülücüklerle uyanmamı sağlayan adam, rüyalarımın kahramanı, ömrüm.
Adını dağlara taşlara her yere yazarım da kalbimdeki kadar anlamlı olmaz.
Galatasaray gibisin. Ömürlük başarı elde ettin sen sevgilim. Sarı kırmızı dünyamda kırmızının en anlamlı tonu oldun sen. En kırmızısından... en derininden aşkın en güzel yerinden geldin sen. Sarı güneşti güneşimdin kalbimi ısıtan canımdın varlığımdın. Sen ki bir Galatasaray sevdalısına Ali Samiyen oldun. Vedası zor sevdası çok...
Aşksın işte sen. Kelimelerin kalbimden çıktığı canla başka yaşatmaya çalıştığım aşksın sen.
Tuhaf his be sevgilim seni her şey kadar sevmem.
Tuhaf his seni Mor hayatıma alıp sarı kırmızı yaşamak.
En güzel filmimin baş kahramanı, en iyi aktör, en iyi oyuncusun sen. Hayatımız film çok güzel bir aktörsün ama bu bir oyun değil gerçekliğin ta kendisi.
Hayatım boyunca yaşadığım an tuhaf his bu.
Yanımda değilsin fakat her an ellerin ellerimde bana sarılıyor gibisin.
Huzurum ömrüm sevgilim... Ben seni ilk gün olduğu gibi çok seviyorum.

[MENTION=156189]ozgur20[/MENTION]
Gözlerim doldu. Canım sevgilim benim ya çok seviyorum seni. İyi ki varsın :eda: Tuhaf olabilir ama oldukça yoğun ve çok gerçek...

---> Tuhaf Hisler

Gözlerim doldu. Canım sevgilim benim ya çok seviyorum seni. İyi ki varsın :eda: Tuhaf olabilir ama oldukça yoğun ve çok gerçek...

Sen de iyi ki varsın ömrüm.
Tuhaf Hisler= Aşk, sevgi... Bir nevi dolaylama gibi bir şey bu. Neyse. Seni seviyorum. :423423:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri