Silencio
Kayıtlı Üye
---> Tuhaf Hisler
Bitanem benim eline, yüreğine sağlık, çok güzel yazmışsın. Duygulandım :eda: Seni çok seviyorum canım sevgilim, iyi ki varsın, çok mutlu ediyorsun beni...
Özledim çok.
Ya ben bu adama deli divane aşığım. Hayır öyle böyle değil.
Bilmiyorum. Görmeyince nefesim kesiliyor. Sesini duymayınca kötü oluyorum. Seviyorum işte ya deli gibi, deliler gibi :R
Öylesine müthiş bir insan ki melek diyesim geliyor ona.
Ben böylesine biriyle karşılaşmadım.
Evet çok uzağımda. Ama uzaklığı yok ettim onla.
Nice yanımda olanlardan daha yakın bana. Hayatım oldu canım oldu kısa zamanda.
Aslında kısa da değil. 1 Sene oldu tanışalı. Hani daha dün gibi.
O sıcak gülüşünün kalbimi aydınlatması, kalbime verdiği o müthiş ritm daha dün gibi aklımda... Bahsederken bile kalbim duracak gibi oluyor. Ah güzel Allah'ım ne iyi ettin de onu kalbime gönderdin. Hani ne kadar dua etsem az ne kadar yakarsam az sana. Öylesine güzel yürekli bir insanı verdin ki bana... Tam düşecekken tam bitip yok olup gidecekken sana hayat veren insanı yolladım dedin bana. Özgürlüğümü verdin. Canımdan çok sevdim onu. ilk defa aşık olmadım evet ama ilklerin hepsini sildi geçti. ilkleri yaşadığım adam oldu. Ben ki söz verdim o eli sımsıkı tutmaya ve bırakmamaya...
Öylesine güçlüyüz ki biz bitanem ne badireler atlattık. Ayırmaya çalışan kaç insan oldu da ardımıza dönüp bakmadık.
Çok nazar değdi bize de yine Allah'ımın izniyle ayrılmadık dayandık sabrettik.
Seni seviyorum adamım.
Çok seviyorum. :love3:
[MENTION=156189]ozgur20[/MENTION]
Bitanem benim eline, yüreğine sağlık, çok güzel yazmışsın. Duygulandım :eda: Seni çok seviyorum canım sevgilim, iyi ki varsın, çok mutlu ediyorsun beni...