![]() |
![]() |
Beni sevdiğini bilememek emin olamamak deli ediyor beni.
o herkeste var ya zaten işte ne sinir bi durum. Teşekkürler![]()
Yüreğimde sakladım ben seni. Gideceğini bile bile sevdim... Tüm cesaretimle. Yaptığın tüm yanlışları sineye çekti kalbim. Seviyorum dedim sustum. Gözlerim senden başka tek bir erkeğe bile bakmadı. Yanlış belki ama sildim hepsini. Samimi olmadım hiç erkeklerle. Zannettiğin gibi iyi niyetli de olmadım onlara. Sevgilim var seviyorum dedim kimseyi önemsemedim. Ama sen hiç anlamadın beni. Hiçbir zaman anlamadığın yüreğimdeki yerini. Anlamadan dinlemeden çekip gidenler yaktı yüreğimi ve şimdi sıra sana geldi. Sen de aynısı bile bile bile bile yaptın. Vaz geçtin benden. Suçum günahım yokken. Haaa pardon. Günahkardım demi ben. Seni seven sana sadık olan senden başkasına dönüp bakmayan günahkardım ben!! Ben böylesine yenilmemiştim be sevgilim. Çektirdiğin acı öylesine derin ki ben artık sevemem kendimi biliyorum. Sen de vaz geçtin ya benden ben de vaz geçerim çoğu şeyden....
Ve bil istedim ben seni çok sevdim. Hiç olmadığı kadar.
Konu yanlış yerde değil mi ya[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] [MENTION=158527]Puurple[/MENTION]
Yanlış yer? Neresi yanlış ki. Bu hisler aşk sevgi değil mi??
Kendi yazdıkların olduğu için demiştim.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.