Tuhaf Hisler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Tuhaf Hisler

Sonra bi başkası gelip onun yerini alıyor. Öyle kurgusal bişey ki aslında, midende uçuşan kelebeklerin bile bilimsel bi açıklaması var.

---> Tuhaf Hisler

Yok doğru gözlemlemişsin ama o an için özel yapıyoruz o insanı, sonra bi başkası özelimiz oluyor. Hani değişmezmiş gibi davranıyoruz da bişeyler değişiyor ya, o yüzden öyle bi yorum yaptım : )

---> Tuhaf Hisler

Korkuyorum be adam. Çok korkuyorum. Güvenim yok kendime. Seni benden almalarından korkuyorum. Sen yaklaştığın her kıza iyi niyetle yaklaşıyorsun. Onların da niyeti iyi oluyor tamam kabul ama sorun ben de. Kıskanıyorum. Ve çok korkuyorum. Seni kaybetmekten korkuyorum be adam. Yenilmekten korkuyorum. Çevrende bir sürü insan vardır güzel kızlar falan. Bana bak çirkin bir şeyim işte. Nasıl oldu da baktın bana hâlâ anlamıyorum. O yürekte olmak benim için büyük bi şans ama şu ya diye sorular sorular yok mu! Ah işte deli eder adamı ya gidersen? Ya kaybedersem? Ya sevmezse. Olmuyor be adam olmuyor. Sensiz yapamıyorum. Benimsiyorum seni, benimsin diyorum. Adının yanında başka ad duyamam ki ben yıkılırım. Sana en çok ben yakışırım korkuyorum be adam çok korkuyorum. Bir gün beni sevmekten vaz geçersen diye tuhaf tuhaf şeyler yapıyorum. Tuhaf hisler besliyorum korkunca. Affet.

Sen saniyor musin ki leyla guzeldi mecnun asik oldu.mecnunu mecnun leylayida leyla yapan birbirlerine olan asklariydi guzellikleri degil.
Hic kimse kimseye karsisindakinin gozuyle bakamaz hele kendisine hic..diyorsun ya ben guzel degilim nasil baktin bama diye.. sen bakanin gozuyle kendini goremezsin. Her ask sadece cemali guzel olana konmazki. Oyle olsaydi mecnun asik olurmuydu leylasina..

Guzellik göreceli birsey. Cok guzel kiz olur sesi yada bir harwketi hosuna gitmez tamamen zit gider. Bir cirkin olur birnhuyu tavri yada ne bileyim o anlik bir gulusu yada bir bakisi hapis olur karsindakinin gonlune.. cirkin degil dunyanin guzelo olarak gorunursun karsindakine.

Yanlzis anlama sana cirkin demiyorum. Hic gormedim seni eminim cok guzelsindir.
Ama cirkin olsan bile begenilmemeye sevilmeye layik gormemeye hakkin yokki kendini.cirkinler sevilmez diye kayde yok.
Herkesin sevmeye sevilmeye hakki var.

Kusura bakma uzun oldu yazim.
Tuhaf hislerinin kimsenin huzne cevirmesine izin verme. Bu sevdigin bile olsa.

---> Tuhaf Hisler

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] biliyorum abla katılabilirim dediklerine bi takım sebepler var öyle düşünmem için. Hep edebiyat yapayım azıcık dedim olmamış. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri