![]() |
![]() |
Nasıl anlatılır ki bu aşk?
Herkese göre tanımı tadı zevki başka bu olayın. Birisi hayatına geliyor ve zamanla hayatın olup çıkıveriyor.
(+)
Ancak bu kadar anlatılabilir....
:1202bu0:
Sonra bi başkası gelip onun yerini alıyor. Öyle kurgusal bişey ki aslında, midende uçuşan kelebeklerin bile bilimsel bi açıklaması var.
Yok doğru gözlemlemişsin ama o an için özel yapıyoruz o insanı, sonra bi başkası özelimiz oluyor. Hani değişmezmiş gibi davranıyoruz da bişeyler değişiyor ya, o yüzden öyle bi yorum yaptım : )
Güzel yazıyorsun.
+
Bir şeyler yazıyorum işte güzel mi artık her neyse.
Sağ olasın canım. Senden bekleriz böyle şeyleri. Edebiyatçı olan sensin. Benimki öylesine.![]()
Edebiyatçı sensinEllerine sağlık :3dgxk:
Korkuyorum be adam. Çok korkuyorum. Güvenim yok kendime. Seni benden almalarından korkuyorum. Sen yaklaştığın her kıza iyi niyetle yaklaşıyorsun. Onların da niyeti iyi oluyor tamam kabul ama sorun ben de. Kıskanıyorum. Ve çok korkuyorum. Seni kaybetmekten korkuyorum be adam. Yenilmekten korkuyorum. Çevrende bir sürü insan vardır güzel kızlar falan. Bana bak çirkin bir şeyim işte. Nasıl oldu da baktın bana hâlâ anlamıyorum. O yürekte olmak benim için büyük bi şans ama şu ya diye sorular sorular yok mu! Ah işte deli eder adamı ya gidersen? Ya kaybedersem? Ya sevmezse. Olmuyor be adam olmuyor. Sensiz yapamıyorum. Benimsiyorum seni, benimsin diyorum. Adının yanında başka ad duyamam ki ben yıkılırım. Sana en çok ben yakışırım korkuyorum be adam çok korkuyorum. Bir gün beni sevmekten vaz geçersen diye tuhaf tuhaf şeyler yapıyorum. Tuhaf hisler besliyorum korkunca. Affet.
[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] biliyorum abla katılabilirim dediklerine bi takım sebepler var öyle düşünmem için. Hep edebiyat yapayım azıcık dedim olmamış.![]()
Yok olmus canim. Bem yinede hatirlatayim dedim![]()
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.