Tesadüf Üzerine

---> Tesadüf Üzerine

Gozde, Birde 2. Bikini 1. Cinin altina eklemissin ya, bolum baslarini gri az gorunur bir yazi ile 1. Bolum 2. Bolum diye yazsan iyi olur nerde kaldigimizi aramayiz. Sen bilirsin tabi hikaye senin :)

---> Tesadüf Üzerine

Dünden beri bu yazının devamını bekliyordum beklediğime değmiş. Böyle parça parça yazınca insan hem biraz kızıyor en heyecanlı yerinde kesilmiş diye ama bi o kadar da heyecanlanıyor merakla bekliyor devamını. Tebrik ederim gayet yeteneklisin

---> Tesadüf Üzerine

Gozde, Birde 2. Bikini 1. Cinin altina eklemissin ya, bolum baslarini gri az gorunur bir yazi ile 1. Bolum 2. Bolum diye yazsan iyi olur nerde kaldigimizi aramayiz. Sen bilirsin tabi hikaye senin :)

Himmm Tamam Tamam yildizlar koymussun :)

Evet ben de onu dicektim farketmişsin ama 1.part - 2.part diye de belirtirim anlaşılmıyorsa :)

Dünden beri bu yazının devamını bekliyordum beklediğime değmiş. Böyle parça parça yazınca insan hem biraz kızıyor en heyecanlı yerinde kesilmiş diye ama bi o kadar da heyecanlanıyor merakla bekliyor devamını. Tebrik ederim gayet yeteneklisin

Teşekkür ederim, umarım beklentilerinizi karşılıyordur veya karşılıcaktır :)

Teşekkürler :)

---> Tesadüf Üzerine

Çok az konuşmuşlar, burda meraktan çatlarız ya xD
Güzel devam etmişsin heyecanla beklemedeyiz :R

---> Tesadüf Üzerine

Yazık oldu :) Emreyi bugun pek göremedik ama neyse.
Devamını bekliyoruz.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri