Tesadüf Üzerine

---> Tesadüf Üzerine

:4: :1: Gayet güzeldi... Yetenekli değilim demişsin ama yetenekli olduğun çok açık :)

Yazı dizin bağımlılık yapacak gibi duruyor :D Devamını merakla bekliyorum :)

---> Tesadüf Üzerine

Bu fon müziği ile birlikte okudum daha da hoşuma gitti :) Harikasınn :36:​

---> Tesadüf Üzerine

Canim, saat 23 te uyidum gece ara ara uyaniyorum ben. Suan saat 01.53 uyandim siteye girdim :) ortalik sakinken okuyayim dedim. Heyecanli gidiyor :) dizi gibi :) heyecanli devam et guzel oluyor :)

---> Tesadüf Üzerine

Bir sözlükte bir yazar böyle bir hikaye yazıyor ve şuan yazdığı yerde tam 973 sayfa yani 24302 yorum var. Gerçi onun hikayesi bitti.
Bence onun kadar iyi gidiyorsun,okumalık yeni bir hikayeye ihtiyacım vardı ve takipteyim. :)
Bu bölüm de güzeldi vallahi,keyiflendim kız kapak yapınca,bana noluyorsa. xD

---> Tesadüf Üzerine

Güzeldi.

Aklıma takılan bir nokta var.
Zengin züppe bu adam köylü kızını neden eklemiş profil resmi bile yok :)
Yani o tiplerin pek ilgi alanına girmez böyle kızlar.

---> Tesadüf Üzerine

Canim, saat 23 te uyidum gece ara ara uyaniyorum ben. Suan saat 01.53 uyandim siteye girdim :) ortalik sakinken okuyayim dedim. Heyecanli gidiyor :) dizi gibi :) heyecanli devam et guzel oluyor :)

Teşekkür ederim sevindim beğenmene (:)

Bir sözlükte bir yazar böyle bir hikaye yazıyor ve şuan yazdığı yerde tam 973 sayfa yani 24302 yorum var. Gerçi onun hikayesi bitti.
Bence onun kadar iyi gidiyorsun,okumalık yeni bir hikayeye ihtiyacım vardı ve takipteyim. :)
Bu bölüm de güzeldi vallahi,keyiflendim kız kapak yapınca,bana noluyorsa. xD

Ben de face ten bi adamı görerek heveslendim, o tabi daha heyecanlı argo küfür vs. tavan yani ve bi erkek anlatımı tabii ki komedi oluyo :D

Dedim ben de deneyeyim, bu tepkiler beni çok mutlu ediyo :)

Ben de yazarken rahatlatıyorum, günlük yaşamda yapmak isteyip yapamadığım şeyler çünkü :D

Güzeldi.

Aklıma takılan bir nokta var.
Zengin züppe bu adam köylü kızını neden eklemiş profil resmi bile yok :)
Yani o tiplerin pek ilgi alanına girmez böyle kızlar.

Teşekkürler
Tekrar geçecek olan konuşmalarında Emre gerekli açıklamayı yapcak :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri