---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? sizi arayan numaralar...... :pp
EsmErr Bayan Üye 31 Tem 2011 #401 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? sizi arayan numaralar...... p
Bisquitte* Bayan Üye 1 Ağu 2011 #402 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? sanada büyü yaptirmasin *** =D
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 1 Ağu 2011 #403 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Yarin esra erola gidiyorum
OlDsToNeGirL Banned 1 Ağu 2011 #404 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Ya şu Köpeği sustuurrr Burak'a söyle sussun hahaha pislik ya
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Ya şu Köpeği sustuurrr Burak'a söyle sussun hahaha pislik ya
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 1 Ağu 2011 #405 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Günaydın
OlDsToNeGirL Banned 1 Ağu 2011 #406 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? O köpek beni ısırırsa bende köpeği ısırırım asadfa ( Burak )
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? O köpek beni ısırırsa bende köpeği ısırırım asadfa ( Burak )
Sibel1 Bayan Üye 1 Ağu 2011 #407 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? olur mu öyle hiç saçmalama
OlDsToNeGirL Banned 2 Ağu 2011 #408 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Gelmeyi düşünmüyor musun ?
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 2 Ağu 2011 #410 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Hop Ben Geldim
OlDsToNeGirL Banned 2 Ağu 2011 #412 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Sadıkların dükkanın adı Ckiletişim miydi ?
Tupitak Bayan Üye 2 Ağu 2011 #413 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Lan ne çok özlemişim seni iyiiki dün buluştuk
Sibel1 Bayan Üye 2 Ağu 2011 #414 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? yatıyorum bende evde msj atmasam atacağın yok bakıyorumda
AyseLa Bayan Üye 3 Ağu 2011 #416 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? AyseeL napıosun ? ömer aLi geldimi ?
Bisquitte* Bayan Üye 3 Ağu 2011 #417 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? kavga ettik iste,sonra o bana elini kaldirdi bende kendimi ezdirmem bilirsin beni küfür ettim yanlislikla ayrildik.
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? kavga ettik iste,sonra o bana elini kaldirdi bende kendimi ezdirmem bilirsin beni küfür ettim yanlislikla ayrildik.
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 3 Ağu 2011 #418 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? uyudunmu Vurdum duymaz
AySe^^ Bayan Üye 3 Ağu 2011 #419 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Ben bugün çok acıktım lan öğle ezanında yicem yemezsem ölürüm direniyorum oruçlarına yine dünyaaaa .d.d.d
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Ben bugün çok acıktım lan öğle ezanında yicem yemezsem ölürüm direniyorum oruçlarına yine dünyaaaa .d.d.d
BravehearTs Kayıtlı Üye 3 Ağu 2011 #420 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? geliyorum seni almaya