---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? atmaz olaydım yaa xD
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 3 Ağu 2011 #422 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Yrn adaya gidiyozmu ?
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 3 Ağu 2011 #424 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Neden gitmiyoruz ?
OlDsToNeGirL Banned 3 Ağu 2011 #427 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? tamam ben alırım seni :Ç:Ç:Ç:Ç
N ` nazLı .. Bayan Üye 3 Ağu 2011 #428 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Modern yaylaya bak daha dün baykuş ötüyo diyodun :d
iSTiSNa Bayan Üye 3 Ağu 2011 #429 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Aradim bugn kapaLiydi teLin.
OlDsToNeGirL Banned 3 Ağu 2011 #430 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Yarın Gökhan Türkmen konseriiii oooh yeaahh
Sibel1 Bayan Üye 4 Ağu 2011 #431 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? almazlarsa haber veririm ben sana nolduğunu
A Adelia Bayan Üye 4 Ağu 2011 #433 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Arada kızdırıym seni ama cok ozledim cok..
D Düş'eş Bayan Üye 4 Ağu 2011 #434 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Özür dilerim , seni bu kadar sıkıntıya sokmak istemezdim .
`Ask-ı Ruya. Bayan Üye 4 Ağu 2011 #435 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Murat Boz için 25 Ekim de görüşme ayarladım. Artık İstanbul'a gitmedim demezsin.
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Murat Boz için 25 Ekim de görüşme ayarladım. Artık İstanbul'a gitmedim demezsin.
OlDsToNeGirL Banned 4 Ağu 2011 #438 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Olayı duydunmu . giden msj : Evet duydum