---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? .d.d sağol atıyım fotolarını ? .d
Aslii Bayan Üye 6 Eki 2011 #861 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? .d.d sağol atıyım fotolarını ? .d
Lahuti Bayan Üye 6 Eki 2011 #862 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Tamam bebeğim cbuk dön ama catlarım bak.d
leydi91 Bayan Üye 6 Eki 2011 #863 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? kuzucum nerdesin ya 3 haftadır yoksun özldikk
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 6 Eki 2011 #865 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Ohh biletimizide aldık (...). dersi olupta gelemeyenler çatlasın
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Ohh biletimizide aldık (...). dersi olupta gelemeyenler çatlasın
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 8 Eki 2011 #866 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Günaydın
SkiDRoW Kayıtlı Üye 8 Eki 2011 #867 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? bildim tamam o da geldi
Aslii Bayan Üye 8 Eki 2011 #869 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Gidiyorum bebeğim şimdi ya.
E eylulecem Bayan Üye 9 Eki 2011 #870 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Hehe tamam tamam şaka bitti normale daha doğrusu anormallğe devam
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Hehe tamam tamam şaka bitti normale daha doğrusu anormallğe devam
Sibel1 Bayan Üye 9 Eki 2011 #871 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? bilmiyorum.konuşmak istedim
D Düş'eş Bayan Üye 10 Eki 2011 #872 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Hey yavrum be. Sesine kim asık olmaz ki... Adam gibi konusamadım kusurua bakma okul cıkısıydı kalabalıktan anlayamadımda pek =) sağol aradıgın için .*
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Hey yavrum be. Sesine kim asık olmaz ki... Adam gibi konusamadım kusurua bakma okul cıkısıydı kalabalıktan anlayamadımda pek =) sağol aradıgın için .*
B By SerhaT Kayıtlı Üye 10 Eki 2011 #873 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? sana msaj atınca yap
' Kontes.. Bayan Üye 10 Eki 2011 #874 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Kıskanıyorum açıklama bekleme.
D Düş'eş Bayan Üye 11 Eki 2011 #878 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Daha kac kere söylemeliyim ki bunu seviyorum işte.
Sibel1 Bayan Üye 11 Eki 2011 #879 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Aveadan 11.000 sms paketi ayda 9 tl ye... vs devam ediyo