---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Seni seviyorum
Lilith Daughter of the Void Admin 1 Eki 2011 #842 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Oha falan oldm yani.d.d cok etkilems sarı seni.d nasl gordn.
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Oha falan oldm yani.d.d cok etkilems sarı seni.d nasl gordn.
Baski34 Kayıtlı Üye 1 Eki 2011 #843 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? ne yapmaya calısıyosun hiç anlayamıyorum. Bi msj bile atmıyosun ya ne var o facende Bana baya kızmıs abi kız
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? ne yapmaya calısıyosun hiç anlayamıyorum. Bi msj bile atmıyosun ya ne var o facende Bana baya kızmıs abi kız
Lahuti Bayan Üye 1 Eki 2011 #844 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? İstemediğini ne kadarda cok belli ediyosun
D Düş'eş Bayan Üye 1 Eki 2011 #845 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Bugün galatasarayın 106. yılı .d Damla
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 1 Eki 2011 #847 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? O...pu etmişsiniz odayı
E eylulecem Bayan Üye 2 Eki 2011 #848 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Yapma bi daha sakın ! Bende de üsüme var
Sibel1 Bayan Üye 5 Eki 2011 #849 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? ösym neyim var neyim yok hepsi sana girsin.. saygılar
Lilith Daughter of the Void Admin 5 Eki 2011 #853 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? biz hazırz knk.
Lilith Daughter of the Void Admin 5 Eki 2011 #854 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Bende bi yemek yicem askm. :H
'-DamLa Bayan Üye 6 Eki 2011 #857 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? okuldayım kiiiiiiiiiii .d
Aslii Bayan Üye 6 Eki 2011 #859 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Karşıdan karşıya bakışmakta pek zevkli asdfghjk .d.d