---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? la yok onu demedim xd fiziği yani demişsinde xD
Sibel1 Bayan Üye 9 Nis 2011 #61 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? la yok onu demedim xd fiziği yani demişsinde xD
waLL~é Bayan Üye 10 Nis 2011 #65 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? hayırsız ne arıyorsun ne soruyorsun.. yasıonmu bellı degıl kayboldun ortalardan cık artık evden yoksa ben gelır cıkartırım sonra babanda kovalar benı xD neyse canım kardesım bır gun gorusek vlaa özledım kız
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? hayırsız ne arıyorsun ne soruyorsun.. yasıonmu bellı degıl kayboldun ortalardan cık artık evden yoksa ben gelır cıkartırım sonra babanda kovalar benı xD neyse canım kardesım bır gun gorusek vlaa özledım kız
G Gülümse. Bayan Üye 10 Nis 2011 #67 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Bende çalışmıyorum. Ağzına s.çarım Cansu sakın bak.
' Kontes.. Bayan Üye 12 Nis 2011 #70 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? İyi geceler meleğim tatlı rüyalar Karamelimden Özledim onu ya
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? İyi geceler meleğim tatlı rüyalar Karamelimden Özledim onu ya
ReLax BaBy Bayan Üye 13 Nis 2011 #74 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Yarın Sınav Var Çalışın. tplu.
' Kontes.. Bayan Üye 14 Nis 2011 #75 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Brda da yni yaqıo n zmndn bri ama Gönderen : karizmatixlord p
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Brda da yni yaqıo n zmndn bri ama Gönderen : karizmatixlord p
karizmatixlord Kayıtlı Üye 14 Nis 2011 #76 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? ' Kontes..' Alıntı: Brda da yni yaqıo n zmndn bri ama Gönderen : karizmatixlord p Genişletmek için tıkla ... ondan smdide esio hahaha
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? ' Kontes..' Alıntı: Brda da yni yaqıo n zmndn bri ama Gönderen : karizmatixlord p Genişletmek için tıkla ... ondan smdide esio hahaha
' Kontes.. Bayan Üye 14 Nis 2011 #77 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? karizmatixlord' Alıntı: ondan smdide esio hahaha Genişletmek için tıkla ... evet .d Yarındı dimi kuzucuk Karamelimden
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? karizmatixlord' Alıntı: ondan smdide esio hahaha Genişletmek için tıkla ... evet .d Yarındı dimi kuzucuk Karamelimden
karakedi2 Bayan Üye 15 Nis 2011 #78 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Esk e gel problem olmassa ilişki yaparız
R RaPizM^^ Bayan Üye 18 Nis 2011 #79 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? bebeeğimmm napıyosunnn
' Kontes.. Bayan Üye 18 Nis 2011 #80 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Teşekkürler meleğimmm benimm