---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Tuğçe'nin sms'i mi yok yavrucum ?
G Gülümse. Bayan Üye 31 Mar 2011 #21 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Tuğçe'nin sms'i mi yok yavrucum ?
CoutionWacky35 Kayıtlı Üye 31 Mar 2011 #22 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? cCc inci.Öper cCc
okeanos Banned 31 Mar 2011 #23 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? hadi yaa bak üzüldüm şimdi iyi mi
R RaPizM^^ Bayan Üye 1 Nis 2011 #25 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? yawrum seni bekliyorum hadi nerde kaldın
Bisquitte* Bayan Üye 2 Nis 2011 #26 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Kizim nasil soriyim , saclarini kestirmeye gitti. Tanjanin sevgilisinin dogum gunu mu ? --> Fatma .
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Kizim nasil soriyim , saclarini kestirmeye gitti. Tanjanin sevgilisinin dogum gunu mu ? --> Fatma .
G Gülümse. Bayan Üye 2 Nis 2011 #27 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Kuşum dün konuştun mu Oğuzla ?
Bisquitte* Bayan Üye 2 Nis 2011 #29 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Saat 7de yemek yiceksin , saat 8de orda olcaz 12de eve dogru yol alcaz bugün cok güzel olcak , eglenicez . Su ***** sinav stressinden uzaklasalim.
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Saat 7de yemek yiceksin , saat 8de orda olcaz 12de eve dogru yol alcaz bugün cok güzel olcak , eglenicez . Su ***** sinav stressinden uzaklasalim.
LoKuMuM<3 Bayan Üye 4 Nis 2011 #33 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Trabzona gidiyorum aşkoşşş sanada colman tişörtü alıcam .d.d
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Trabzona gidiyorum aşkoşşş sanada colman tişörtü alıcam .d.d
Bisquitte* Bayan Üye 4 Nis 2011 #34 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Ok trotzdem danke . -"tamam yinede tessekur ederim "
G Gülümse. Bayan Üye 4 Nis 2011 #35 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Yarın müzik defterini getir bebiş
Bisquitte* Bayan Üye 4 Nis 2011 #36 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Minigim hala cok kötüyüm ama yarin 1 2 saatlik gelmeye caliscam , gelemezsemde eve giderim
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Minigim hala cok kötüyüm ama yarin 1 2 saatlik gelmeye caliscam , gelemezsemde eve giderim
'-DamLa Bayan Üye 5 Nis 2011 #37 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? bi bahane bulup hastaneye gitmeliyim.
REiSS Kayıtlı Üye 5 Nis 2011 #38 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Acil Olaraktan Bi Akıl Ver Bana Reis xD