---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? ara artık
A Adelia Bayan Üye 7 Ağu 2011 #462 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Herkes potansiyel ben olabilir .p
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 8 Ağu 2011 #463 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Günaydınn
Sevda'Lı Bayan Üye 8 Ağu 2011 #464 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Böyle davranman gerekmiyo bu tip tavırlarından vazgeç artık beni dellendirme tamam mı canım.
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Böyle davranman gerekmiyo bu tip tavırlarından vazgeç artık beni dellendirme tamam mı canım.
OlDsToNeGirL Banned 8 Ağu 2011 #465 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Tamam bu aksamda gelicem askm <3
Sibel1 Bayan Üye 8 Ağu 2011 #468 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? sen aklımdan geçtin acaba napıodur beni dşünüo mudur die mrk etmm .d
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? sen aklımdan geçtin acaba napıodur beni dşünüo mudur die mrk etmm .d
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 8 Ağu 2011 #469 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Nasıl gidiyor ?
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 8 Ağu 2011 #471 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Hadi dışarı çıkta biraz gezelim
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 8 Ağu 2011 #473 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Hadisene seni bekliyorum dışarıda
OlDsToNeGirL Banned 8 Ağu 2011 #474 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? yarın 1 bucuk gbi gelrm bebegm
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 8 Ağu 2011 #475 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Daha bekliyelim mi seni yarım saat oldu....
Sibel1 Bayan Üye 9 Ağu 2011 #477 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? değişti la öle deme. bugün konşuyorz dedi bana sordumda.. aramızda sorun yok dedi
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? değişti la öle deme. bugün konşuyorz dedi bana sordumda.. aramızda sorun yok dedi
OlDsToNeGirL Banned 9 Ağu 2011 #478 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? geliyoruuuuuuzzzzzzzz sen sacını basını yapmaya basla
Sevda'Lı Bayan Üye 9 Ağu 2011 #479 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Allah kabul etsin canım.
Sibel1 Bayan Üye 9 Ağu 2011 #480 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? bnm evlenceğim kadında üç şey olması iffet namus iman dedi daha ne olsunn
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? bnm evlenceğim kadında üç şey olması iffet namus iman dedi daha ne olsunn