---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? varda mı yok yokta mı yok ya xD
A Adelia Bayan Üye 27 Haz 2011 #241 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? varda mı yok yokta mı yok ya xD
H HaDeS Kayıtlı Üye 27 Haz 2011 #242 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Adelia' Alıntı: varda mı yok yokta mı yok ya xD Genişletmek için tıkla ... zeki insanlar la muhatap olmayi seviyorum... var da suan kapali.. uzun zamandir..
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Adelia' Alıntı: varda mı yok yokta mı yok ya xD Genişletmek için tıkla ... zeki insanlar la muhatap olmayi seviyorum... var da suan kapali.. uzun zamandir..
Sibel1 Bayan Üye 28 Haz 2011 #244 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? yarın sabah nasıl gelcem ters buraya hastayımya bide bişey yapamam ztn ev yakın diye gtcektm
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? yarın sabah nasıl gelcem ters buraya hastayımya bide bişey yapamam ztn ev yakın diye gtcektm
N ` nazLı .. Bayan Üye 28 Haz 2011 #245 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Bebeğim kandilin mübarek olsun
Sibel1 Bayan Üye 28 Haz 2011 #246 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? dur deym bi kanka.. şans dile xs
Nokta [.] Banned 28 Haz 2011 #249 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Bizim ömrümüz burada çürüdü .. p
LocKe GururLan Bayan Üye 29 Haz 2011 #251 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? sevgi hak edenin umut sabredenin zafer inanain mutluluk bekliyenin bunlarin tümü senin ve sevdiklerinin olsun
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? sevgi hak edenin umut sabredenin zafer inanain mutluluk bekliyenin bunlarin tümü senin ve sevdiklerinin olsun
Sibel1 Bayan Üye 29 Haz 2011 #253 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? görmedi ya allhtan.. çok kötüydü sibel çok .(
iSTiSNa Bayan Üye 29 Haz 2011 #255 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? bebem nasilsin? eve ciktiniz mi? annen nasil, cok selam söyle, cok gecmis olsun öptüm.
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? bebem nasilsin? eve ciktiniz mi? annen nasil, cok selam söyle, cok gecmis olsun öptüm.
' Kontes.. Bayan Üye 29 Haz 2011 #256 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Geçmiş olsun meleğim neden başkalarından duyuyorum ben bunu :s
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Geçmiş olsun meleğim neden başkalarından duyuyorum ben bunu :s
Nokta [.] Banned 29 Haz 2011 #257 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? yok şimdi bakcm yazsana bidaha adresi
Sibel1 Bayan Üye 30 Haz 2011 #258 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? anneme de ki çetin telefonları açtı mesajlar iletildi daha ses yok
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? anneme de ki çetin telefonları açtı mesajlar iletildi daha ses yok
eternal Banned 11 Tem 2011 #260 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Abla sabredebilecekmisin bari?