---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? niye canım yaa gecmiş olsun(((
'hayaL Bayan Üye 11 Haz 2011 #201 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? niye canım yaa gecmiş olsun(((
ByX Banned 11 Haz 2011 #202 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? toplam 235 tl borcunuz bulunmaktatır.Turktelekom
Sibel1 Bayan Üye 15 Haz 2011 #205 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? bizimkiler o kadar uzun süre tepmez
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 15 Haz 2011 #206 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Senin canın sağolsun yaa.
Tox'e Bayan Üye 16 Haz 2011 #208 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Niye doğdun bizi masrafa soktun. Her yıl aynı şaka hiç çekilmiyo valla.
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Niye doğdun bizi masrafa soktun. Her yıl aynı şaka hiç çekilmiyo valla.
'Gülümse :D Prenses 16 Haz 2011 #209 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? yarın okulun son günü diye akşama eğlence var gelsene
ReLax BaBy Bayan Üye 17 Haz 2011 #210 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? eğlenceye benle değilde büşraylamı gitceksin yani ?
Tox'e Bayan Üye 19 Haz 2011 #211 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? espri seviyesi ortaokul pert insan. terk değil yalnız xD
A amurdad Bayan Üye 19 Haz 2011 #212 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? çöpe at gitsin hayvanat bahçesine rahatsızlık vermeyelim şimdi
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? çöpe at gitsin hayvanat bahçesine rahatsızlık vermeyelim şimdi
AySe^^ Bayan Üye 19 Haz 2011 #213 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Lan tokata gidicem yarın büyük ihtimal o zaman sana kesin attircam bebegim söz ;*
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Lan tokata gidicem yarın büyük ihtimal o zaman sana kesin attircam bebegim söz ;*
Araf Bayan Üye 19 Haz 2011 #215 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Misafirlerim geldi gecikebilirm :|
Sibel1 Bayan Üye 20 Haz 2011 #216 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? knka günaydın bugün sınav vardı uyuyakalmşm.. sabah msj atamadım çok acele çıktım.. noldu dün xS
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? knka günaydın bugün sınav vardı uyuyakalmşm.. sabah msj atamadım çok acele çıktım.. noldu dün xS
Sibel1 Bayan Üye 20 Haz 2011 #218 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? gız yavaş ya.. anam tost yapıyo yemeden çıkamazmışım xD
A Adelia Bayan Üye 21 Haz 2011 #219 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Canımı feda etmem gerektıgınde cktan canımı vermis olurum..
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Canımı feda etmem gerektıgınde cktan canımı vermis olurum..
H HaDeS Kayıtlı Üye 21 Haz 2011 #220 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? cep telefonu alsam iyi olacak galiba