---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? harbiden be 12 gün kaldı :S
' Beşiktaşk Bayan Üye 5 Eyl 2012 #2,421 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? harbiden be 12 gün kaldı :S
Elsa Bayan Üye 5 Eyl 2012 #2,422 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Ara beni lütfen şarkısını da söyleyin benim için, beni de ara o sıra da canlı canlı dinleyim sizden.
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Ara beni lütfen şarkısını da söyleyin benim için, beni de ara o sıra da canlı canlı dinleyim sizden.
' Beşiktaşk Bayan Üye 5 Eyl 2012 #2,423 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? içimden geldi söyledim .
H ' hazel Bayan Üye 6 Eyl 2012 #2,428 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Ahmet bana değer vermiyor
G Gülümse. Bayan Üye 7 Eyl 2012 #2,430 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Fark etmez kanka gelsin istiyorsa.
' Beşiktaşk Bayan Üye 7 Eyl 2012 #2,431 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? pozisyonu görsen kahrolurdun
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 7 Eyl 2012 #2,432 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? bugunden berı hıc mesaj gelmedı :/
FrodoBaggins Kayıtlı Üye 8 Eyl 2012 #2,433 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Kanka büyük dalgalar var koşşş
' Beşiktaşk Bayan Üye 8 Eyl 2012 #2,436 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? özledim lan seni .d
Elsa Bayan Üye 8 Eyl 2012 #2,437 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Bugün gitmeyelim bence, Pazartesi imza işini hallederiz. SGK'larda sürünmekten bıkmadın mı?
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Bugün gitmeyelim bence, Pazartesi imza işini hallederiz. SGK'larda sürünmekten bıkmadın mı?
' Beşiktaşk Bayan Üye 8 Eyl 2012 #2,438 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? şurup vakti kızım :-D
Elsa Bayan Üye 8 Eyl 2012 #2,439 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Mithatpaşa Caddesi'ndeki değil mi? Ben gittim de, sıra vardı. Sen nasıl 30 kişiyi bekledin, sinirlenmedin mi hatun xD
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Mithatpaşa Caddesi'ndeki değil mi? Ben gittim de, sıra vardı. Sen nasıl 30 kişiyi bekledin, sinirlenmedin mi hatun xD
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 8 Eyl 2012 #2,440 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? bende paps