---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? sen yeter ki iste (:
UZAKLARDAN SAUDADE Kayıtlı Üye 3 Eyl 2012 #2,401 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? sen yeter ki iste
H ' hazel Bayan Üye 4 Eyl 2012 #2,403 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Napiim beğendiğim için güldüm ya p
Elsa Bayan Üye 4 Eyl 2012 #2,404 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Perşembe günü planın var mı?
G Gülümse. Bayan Üye 5 Eyl 2012 #2,405 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Ama sende eleştiriyorsun hep. Kızıp söyledim hem. Yarım kuaföre bende gelicem.
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Ama sende eleştiriyorsun hep. Kızıp söyledim hem. Yarım kuaföre bende gelicem.
' Beşiktaşk Bayan Üye 5 Eyl 2012 #2,406 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? teşekkür ederim meleğim
Gözde' Bayan Üye 5 Eyl 2012 #2,407 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? mal ya .d.d bana da aç .d.d *** Seni seviyom [MENTION=156245]gizliozne[/MENTION] :R
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? mal ya .d.d bana da aç .d.d *** Seni seviyom [MENTION=156245]gizliozne[/MENTION] :R
' Beşiktaşk Bayan Üye 5 Eyl 2012 #2,409 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Tamam şimdi uyu o zman .d
yesil83 Bayan Üye 5 Eyl 2012 #2,410 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? ALLAH iyiligini versin korkuttun beni bende birsey var sandim. bende seni seviyorum.
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? ALLAH iyiligini versin korkuttun beni bende birsey var sandim. bende seni seviyorum.
G Gülümse. Bayan Üye 5 Eyl 2012 #2,411 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Hayır sana da açtım dosyayı.
Valetta Bayan Üye 5 Eyl 2012 #2,416 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Tek bi kere merak ediyorum seni .
H ' hazel Bayan Üye 5 Eyl 2012 #2,417 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Çıktım da babam içeri soktu artık sigara da içemiyorum ne güzel
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Çıktım da babam içeri soktu artık sigara da içemiyorum ne güzel
Valetta Bayan Üye 5 Eyl 2012 #2,418 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Eskisi gibi inatçısın hala xD
G Gülümse. Bayan Üye 5 Eyl 2012 #2,420 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Ağzıma edilsin kendime geleyim diye Cansu var. Teselli için Naz. Eğlenmek için Gökçe. Daha ne isteyeyim yeaa.
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Ağzıma edilsin kendime geleyim diye Cansu var. Teselli için Naz. Eğlenmek için Gökçe. Daha ne isteyeyim yeaa.