---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? :)
H ' hazel Bayan Üye 6 Ağu 2012 #2,302 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? etkisi olcak belki,aman neyse boşver
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 7 Ağu 2012 #2,303 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Günaydın,Nilüferim.
Elsa Bayan Üye 7 Ağu 2012 #2,304 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Yok ben konuştum bile çoktan şekerim, alakası yokmuş benimle.
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Yok ben konuştum bile çoktan şekerim, alakası yokmuş benimle.
Sibel1 Bayan Üye 7 Ağu 2012 #2,305 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? oha lan ne çok konuşmuşuz çenen düşük tabii
Vivaldi Kayıtlı Üye 7 Ağu 2012 #2,306 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Toplantı yarın 2 ye alındı bilgin olsun
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 7 Ağu 2012 #2,308 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? sevgili yok,huzur çok.
yesil83 Bayan Üye 8 Ağu 2012 #2,311 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Iyi geceler askim ben yatiyorum optum gamzelerinden.
Sibel1 Bayan Üye 8 Ağu 2012 #2,313 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? 4:11 miş bi daha da bişi sormam sana hayatım huh
LaZZkopateLLa Bayan Üye 8 Ağu 2012 #2,314 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? What are you doing?
Sibel1 Bayan Üye 8 Ağu 2012 #2,315 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? aynen sorduklarında köylü güzeli gibi hiç bir sosyal ağında hesabım yok dememek için twitter açtım
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? aynen sorduklarında köylü güzeli gibi hiç bir sosyal ağında hesabım yok dememek için twitter açtım
Elsa Bayan Üye 8 Ağu 2012 #2,318 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? İftara hazırlan güzeller güzelim, dışarıda açacağız bugün orucumuzu. Çok şık olma bak, kıskanırım ona göre
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? İftara hazırlan güzeller güzelim, dışarıda açacağız bugün orucumuzu. Çok şık olma bak, kıskanırım ona göre
Sibel1 Bayan Üye 8 Ağu 2012 #2,319 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? yazıcaksın tabii ! p ama ayrıntıya gerek yok bebeğim