---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? güler yüzlü ama gereğinide söyler yani hayatım gerekince
Sibel1 Bayan Üye 3 Ağu 2012 #2,281 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? güler yüzlü ama gereğinide söyler yani hayatım gerekince
ParadokS Kayıtlı Üye 3 Ağu 2012 #2,282 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? ben kadar olamazsın.
H ' hazel Bayan Üye 3 Ağu 2012 #2,283 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Sağol yedim evet ya çok uzun ve acayip bir rüyaydı,işte dedim acep annesine bişey mi oldu meraklandım bi anda
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Sağol yedim evet ya çok uzun ve acayip bir rüyaydı,işte dedim acep annesine bişey mi oldu meraklandım bi anda
'-DamLa Bayan Üye 3 Ağu 2012 #2,284 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? habu kuzen ne planlıyor lan -,-
G gizliozne Bayan Üye 3 Ağu 2012 #2,285 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? tercihlerimde Ankara sonlarda diye mi böyle soğuksun dostum ? üzülüyorum bir şey söyle
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? tercihlerimde Ankara sonlarda diye mi böyle soğuksun dostum ? üzülüyorum bir şey söyle
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 3 Ağu 2012 #2,286 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Telefonun neden kapalı.
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 3 Ağu 2012 #2,289 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? İyi geceler kanka.
H ' hazel Bayan Üye 4 Ağu 2012 #2,290 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Uyumuştum şimdi kalktım
G gizliozne Bayan Üye 4 Ağu 2012 #2,291 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? sesin çıkmaz oldu napıyosun
H ' hazel Bayan Üye 4 Ağu 2012 #2,294 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Ee son mesajının saati üzerine biraz daha bekleyip uyuma süresini katarsak tahminim 3 buçuk saat oldu bugün daha erken kalkabilirsin o zaman
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Ee son mesajının saati üzerine biraz daha bekleyip uyuma süresini katarsak tahminim 3 buçuk saat oldu bugün daha erken kalkabilirsin o zaman
G gizliozne Bayan Üye 4 Ağu 2012 #2,295 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Terslemene gerek yok ben öyle sandım dedim neyse . He uyanınca yazsaydın bari işte
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Terslemene gerek yok ben öyle sandım dedim neyse . He uyanınca yazsaydın bari işte
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 5 Ağu 2012 #2,297 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Günaydın Nuper.
Sibel1 Bayan Üye 6 Ağu 2012 #2,300 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? uçan bir şeyler garip suratlı mahluklar tamam