---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Müsaitsen nete gel
Pudraa Banned 6 Tem 2012 #2,023 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Uyudun mu (Uyumus taklidi yapıyorum
G gizliozne Bayan Üye 6 Tem 2012 #2,024 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? ne yapıyosun sürekli internette..
Wu-Tang Kayıtlı Üye 6 Tem 2012 #2,025 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Ya telefonunu nasıl kaybediyosun evin içinde anlamıyorum.
Silencio Kayıtlı Üye 6 Tem 2012 #2,026 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz havuza gitcez hayır dersen dayağı yersin
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz havuza gitcez hayır dersen dayağı yersin
Wu-Tang Kayıtlı Üye 6 Tem 2012 #2,027 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Ne halin varsa gör Görkem. (GÖRMEDİ)
G gizliozne Bayan Üye 6 Tem 2012 #2,028 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? yine mahvettim herşeyi.. (şey her zamn ayrı yazılır evlat )
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? yine mahvettim herşeyi.. (şey her zamn ayrı yazılır evlat )
yesil83 Bayan Üye 6 Tem 2012 #2,029 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? gunaydin gul guzeli, uyanamadinmi hala guzellik uykusundan. seni seviyorum. optum.
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? gunaydin gul guzeli, uyanamadinmi hala guzellik uykusundan. seni seviyorum. optum.
Pudraa Banned 7 Tem 2012 #2,030 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Günaydın mı Sabahın köründe saat kaç
efex61 Kayıtlı Üye 7 Tem 2012 #2,031 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? MMS ayarları ile alakalı bir mesaj geldi...
Pudraa Banned 7 Tem 2012 #2,033 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Emin misin Gamze hemen inanma.
Silencio Kayıtlı Üye 7 Tem 2012 #2,035 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? gerçekten buna emin misin ?
H ' hazel Bayan Üye 7 Tem 2012 #2,038 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Yeni iPad iki kat hızlı 3G ve sınırsız internetiyle Turkcellden alınır .Yakından görmek için Turkcell iletişim merkezlerine bekliyoruz ...
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Yeni iPad iki kat hızlı 3G ve sınırsız internetiyle Turkcellden alınır .Yakından görmek için Turkcell iletişim merkezlerine bekliyoruz ...
Wu-Tang Kayıtlı Üye 7 Tem 2012 #2,040 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Can'a mı yaptırıyosun yine?