---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Kanka müsaitsen nete gel okey atak
Valetta Bayan Üye 5 Tem 2012 #2,001 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Kanka müsaitsen nete gel okey atak
UZAKLARDAN SAUDADE Kayıtlı Üye 5 Tem 2012 #2,002 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? canım onu yarına degilde baska bir gune alabilirmiyiz
Silencio Kayıtlı Üye 5 Tem 2012 #2,003 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Hadi çık gel de gezelim
G gizliozne Bayan Üye 5 Tem 2012 #2,004 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Ankara seni özledi :Ü
Wu-Tang Kayıtlı Üye 5 Tem 2012 #2,006 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Biliyorum biraz önceki son mesajındı,sms'in bitti. Cevap veremezsin,sms yapınca da bana mesaj atmazsın. Seni çok özledim,diyim dedim. İçimde kalmasın.
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Biliyorum biraz önceki son mesajındı,sms'in bitti. Cevap veremezsin,sms yapınca da bana mesaj atmazsın. Seni çok özledim,diyim dedim. İçimde kalmasın.
G gizliozne Bayan Üye 5 Tem 2012 #2,007 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? kaç saat oldu cevap vermeyecek misin ? (hayır :d )
Pudraa Banned 6 Tem 2012 #2,008 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Gamze seninle bir konusabilir miyiz
SuqArbOy Kayıtlı Üye 6 Tem 2012 #2,009 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? hangisine 2 tane var
Silencio Kayıtlı Üye 6 Tem 2012 #2,010 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Benim gözlüklü bi fotom var onu kaldır faceden çok kötü çıkmışım
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Benim gözlüklü bi fotom var onu kaldır faceden çok kötü çıkmışım
G gizliozne Bayan Üye 6 Tem 2012 #2,012 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? yeni uyandım geç yattım ben
Wu-Tang Kayıtlı Üye 6 Tem 2012 #2,013 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Hattinda yeterli bakiye olmadigi icin 11.000 SMS Paketin yenilenmedi. 9TLye paketin yenilenmesi icin 2gun icinde TL yukle,1000 heryone 10000 Avealilarla mesajlas.
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Hattinda yeterli bakiye olmadigi icin 11.000 SMS Paketin yenilenmedi. 9TLye paketin yenilenmesi icin 2gun icinde TL yukle,1000 heryone 10000 Avealilarla mesajlas.
G gizliozne Bayan Üye 6 Tem 2012 #2,016 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? ii bahaneni buldun ayrıl hmn .
Silencio Kayıtlı Üye 6 Tem 2012 #2,017 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Neden bana soğuk davranıyosun ? Cevap : Hava zaten sıcak gerek yok
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Neden bana soğuk davranıyosun ? Cevap : Hava zaten sıcak gerek yok
Calla Bayan Üye 6 Tem 2012 #2,018 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Yarın akşam bir plan yapma bana eşlik edersen yemeğe çıkalım.Bizim işyerinin yemeği var herkes eşleriyle geliyor sende benimle gelirsin ?
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Yarın akşam bir plan yapma bana eşlik edersen yemeğe çıkalım.Bizim işyerinin yemeği var herkes eşleriyle geliyor sende benimle gelirsin ?
Pudraa Banned 6 Tem 2012 #2,020 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Kisiliğin ne sekilde değişti