---> Telefonunuza gelen özel aramaları cevaplar mısınız evet
Callisto Temet Nosce Kayıtlı Üye 9 Şub 2013 #41 ---> Telefonunuza gelen özel aramaları cevaplar mısınız evet
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 9 Şub 2013 #42 ---> Telefonunuza gelen özel aramaları cevaplar mısınız Hayır Çünkü Numaram Özel Aramalara Kapalıdır xD
---> Telefonunuza gelen özel aramaları cevaplar mısınız Hayır Çünkü Numaram Özel Aramalara Kapalıdır xD
orjinalinsan Kayıtlı Üye 10 Şub 2013 #43 ---> Telefonunuza gelen özel aramaları cevaplar mısınız Engelledim.
'-DamLa Bayan Üye 10 Şub 2013 #44 ---> Telefonunuza gelen özel aramaları cevaplar mısınız Hayır, bir olay olmuştu kapatmıştım.
xberkayx Kayıtlı Üye 12 Şub 2013 #45 ---> Telefonunuza gelen özel aramaları cevaplar mısınız Cevaplıyorum .
Lilith Daughter of the Void Admin 26 Ara 2013 #46 ---> Telefonunuza gelen özel aramaları cevaplar mısınız Evet
yesil83 Bayan Üye 26 Ara 2013 #47 ---> Telefonunuza gelen özel aramaları cevaplar mısınız Evet, hollandada butun resmi yerlerler ozel numarayla ariyor. Gorunmuyor.
---> Telefonunuza gelen özel aramaları cevaplar mısınız Evet, hollandada butun resmi yerlerler ozel numarayla ariyor. Gorunmuyor.