işime gelirse evet :D
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 11 Eyl 2010 #25 ---> Telefonunuza gelen özel aramaları cevaplar mısınız açmıyorum direk meşgul...
ultra_merve Bayan Üye 11 Eyl 2010 #26 ---> Telefonunuza gelen özel aramaları cevaplar mısınız engelledim kimse arayamıyo gizliden ..
WeLaT_SeRHaT Kayıtlı Üye 11 Eyl 2010 #27 ---> Telefonunuza gelen özel aramaları cevaplar mısınız benim numaram özelden aramalara kapalı :11:
Ruhsal.otopsi Bayan Üye 12 Tem 2011 #29 ---> Telefonunuza gelen özel aramaları cevaplar mısınız Cevaplamam Arayan Düzgün Arasın.
Valetta Bayan Üye 27 Haz 2012 #33 ---> Telefonunuza gelen özel aramaları cevaplar mısınız Genelde cevaplıyorum
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 27 Haz 2012 #34 ---> Telefonunuza gelen özel aramaları cevaplar mısınız Özelden işletmek için arıyolar genelde. Özele kapalı
---> Telefonunuza gelen özel aramaları cevaplar mısınız Özelden işletmek için arıyolar genelde. Özele kapalı
H HayaList Bayan Üye 12 Ocak 2013 #36 ---> Telefonunuza gelen özel aramaları cevaplar mısınız Hayır kapalı
AliceWonder Banned 8 Şub 2013 #37 ---> Telefonunuza gelen özel aramaları cevaplar mısınız öyle birsey yok zaten ve yabanci numaralara geri dönmüyorum bile
---> Telefonunuza gelen özel aramaları cevaplar mısınız öyle birsey yok zaten ve yabanci numaralara geri dönmüyorum bile
eylul1547 Bayan Üye 8 Şub 2013 #38 ---> Telefonunuza gelen özel aramaları cevaplar mısınız Ben engellemem genelde çunku kim olursa olsn eğlenioz komik komik saçma sapan şeyler söylüolar eğlenioz
---> Telefonunuza gelen özel aramaları cevaplar mısınız Ben engellemem genelde çunku kim olursa olsn eğlenioz komik komik saçma sapan şeyler söylüolar eğlenioz
LaZZkopateLLa Bayan Üye 8 Şub 2013 #40 ---> Telefonunuza gelen özel aramaları cevaplar mısınız bu ara çok aranıyorum ama cevap vermiyorum :M
---> Telefonunuza gelen özel aramaları cevaplar mısınız bu ara çok aranıyorum ama cevap vermiyorum :M