Tarihi savunma başladı

---> Tarihi savunma başladı

Aziz Yıldırım: "Eğer şike ile ilgili bir iddia varsa, kişileri ve kulüpleri ayıramazsınız."

Aziz Yıldırım: "58. maddenin değişmemesi gerektiğini ilk günden bu yana savunuyorum."

Aziz Yıldırım: "Şike yapan bir insan kendini kurtaracak bir düzenlemeyi niçin istemesin ki?"

Aziz Yıldırım: "Talimat değişir, suçlara verilen cezalar değişir. Ama kesinlikle buna karşıyım."

Aziz Yıldırım: "Bir süre sonra tahliye edilirsem bile çok iyi biliyorum, cezaevinde yattığım süre ile ilgili suç yükleyecekler bana."

Aziz Yıldırım: "Kamuoyu bunu bilmeli. Şike ve teşvik soruşturmasında adı geçen tüm kulüpler ve yöneticileri bizimle beraber yargılanmalı."

Aziz Yıldırım: "Gelsinler mahkemeye, hepsine soracak sorularım var. Ortaya koyacak delillerim var. Neden ayrı tutuluyoruz?"

Aziz Yıldırım: "Bu bile şike operasyonunun amacını anlatmaya yetmiyor mu?"

Aziz Yıldırım: "Trabzon’dan, Sivas’a balık gönderiyorlarmış? Bak sen şu işe. Trabzon neresi, Sivas neresi?"

Aziz Yıldırım: "Aylardır Fenerbahçe’nin hesapları didik didik inceleniyor. Tek kuruşluk açık bulamadılar."

Aziz Yıldırım: "Tutturmuşlar federasyondan 5 milyon lirayı niye almışız diye? Belli değil mi bu paranın nereden geldiği?"

Aziz Yıldırım: "Topuk yaylası için devlet 5 milyon lira verdi. Bu parayı da Futbol Federasyonu üzerinden geçirdi."

Aziz Yıldırım: "Federasyon da bize verdi ve Topuk Yaylasının tamamlanması için kullanıldı."

Aziz Yıldırım: "Karadeniz oyunları için verilen 6 milyon liranın 5 milyon lirasının hangi kulübe hangi biçimde aktarıldığını sorgulasınlar?"

Aziz Yıldırım: "Aylardır cezaevindeyim. Görüyorum ki, bazı yorumcular içerideyim diye konuşup duruyorlar."

Aziz Yıldırım: "Bunları yüzüme söyleyebilirler miydi? Elbette hayır."

Aziz Yıldırım: "Aklanıp çıktığım vakit bakalım yine aynı şeyleri konuşup, yazabilecekler mi?"

Aziz Yıldırım: "Yaptığım savunmaya medya ne kadar yer verdi, belli."

Aziz Yıldırım: "Kimin ne yazdığını ve söylediğini takip ediyorum."

Aziz Yıldırım: "Tüm milletvekillerine savunmamın tamamını içeren 3’er dvd gönderdim."

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri