---> şu an ne yapıyorsunuz? Candaaan dinliyorum :R
G Gülümse. Bayan Üye 30 Nis 2011 #1,066 ---> şu an ne yapıyorsunuz? Morfin' Alıntı: Müzik dinliyorum. Genişletmek için tıkla ... .
A Adelia Bayan Üye 3 May 2011 #1,067 ---> şu an ne yapıyorsunuz? sakız patlatıym diziye bakıym cemile hamile aa forumda gezinym facede arkadasla knusuym : P
---> şu an ne yapıyorsunuz? sakız patlatıym diziye bakıym cemile hamile aa forumda gezinym facede arkadasla knusuym : P
iSTiSNa Bayan Üye 5 May 2011 #1,072 ---> şu an ne yapıyorsunuz? sila dinLiorum, monitöre bakiorum bide .d
senanesrin Bayan Üye 6 May 2011 #1,073 ---> Şuan Ne Yapıyoruz ? kahve içiyorum....... ipekyolu var tv de bir gözüm orda.... birde burda dolaşıyorum
---> Şuan Ne Yapıyoruz ? kahve içiyorum....... ipekyolu var tv de bir gözüm orda.... birde burda dolaşıyorum
h0yRaT Kayıtlı Üye 6 May 2011 #1,075 ---> Şuan Ne Yapıyoruz ? mustafa cecelini konseri vardı ordan geldim uzanıyorum bi yandan na netteyim öyle (=
---> Şuan Ne Yapıyoruz ? mustafa cecelini konseri vardı ordan geldim uzanıyorum bi yandan na netteyim öyle (=
h0yRaT Kayıtlı Üye 7 May 2011 #1,078 ---> Şuan Ne Yapıyoruz ? uyanamadım daha hafta sonunun tadını çıkarmaya çalışıorum (=
Adrakadabra Kayıtlı Üye 7 May 2011 #1,079 Türk kahvesi içiyorum Türk kahvesi içiyorum,reklamlardada daha çok boy göstermesini diliyorum Moderatör tarafında düzenlendi: 7 May 2011