---> Şuan Ne Yapıyoruz ? çay içiyorum ve sarkı esliginde forumda geziniyorum :P
A Adelia Bayan Üye 13 Mar 2011 #1,021 ---> Şuan Ne Yapıyoruz ? çay içiyorum ve sarkı esliginde forumda geziniyorum
55busra55 Bayan Üye 27 Mar 2011 #1,026 ---> Şuan Ne Yapıyoruz ? yetenek Siz siniz türkiye minikleri izliyorum
ashli Bayan Üye 27 Mar 2011 #1,027 ---> Şuan Ne Yapıyoruz ? LoKuMuM<3' Alıntı: Saçlarımın rengine bakıyorum ./ Genişletmek için tıkla ... Güzel bir rengi var sıradan değil xD düşler ve tv
---> Şuan Ne Yapıyoruz ? LoKuMuM<3' Alıntı: Saçlarımın rengine bakıyorum ./ Genişletmek için tıkla ... Güzel bir rengi var sıradan değil xD düşler ve tv
G Gülümse. Bayan Üye 23 Nis 2011 #1,032 ---> şu an ne yapıyorsunuz? Buğra'ya şarkı söylicem de hazırlık yapıyorum xD
A Adelia Bayan Üye 25 Nis 2011 #1,033 ---> şu an ne yapıyorsunuz? forumda dolanıym arada kelime oyununu izliym kendini begenmisligin ruh hastalıgına dönüsmüs hali smdiki soru... narsisizm misss
---> şu an ne yapıyorsunuz? forumda dolanıym arada kelime oyununu izliym kendini begenmisligin ruh hastalıgına dönüsmüs hali smdiki soru... narsisizm misss
G Gülümse. Bayan Üye 27 Nis 2011 #1,036 ---> şu an ne yapıyorsunuz? Uyucam ama bir türlü netten çıkmama izin vermediler xD