---> şu an ne yapıyorsunuz? seker yiyiyorum
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 4 Eki 2010 #661 ---> şu an ne yapıyorsunuz? seker yiyiyorum
lonely_cat Bayan Üye 5 Eki 2010 #663 ---> şu an ne yapıyorsunuz? ben 46 raporlu bir deliyim die şarkı var kopmalık onu dinliorm be eeşlik ediorm yüksek sesle xD
---> şu an ne yapıyorsunuz? ben 46 raporlu bir deliyim die şarkı var kopmalık onu dinliorm be eeşlik ediorm yüksek sesle xD
O oleacea Kayıtlı Üye 5 Eki 2010 #664 ---> şu an ne yapıyorsunuz? Tarkan öp öp öp çalıyo öle ritim tutuyom ona bide monitör bana bakıyo ben ona bakıyom öle
---> şu an ne yapıyorsunuz? Tarkan öp öp öp çalıyo öle ritim tutuyom ona bide monitör bana bakıyo ben ona bakıyom öle
T Tavuklupilav Bayan Üye 7 Eki 2010 #667 ---> şu an ne yapıyorsunuz? Ödev yapacama müzik dinliyorum xD
WeLaT_SeRHaT Kayıtlı Üye 7 Eki 2010 #668 ---> şu an ne yapıyorsunuz? hem tivibudan kurtlar vadisini izliyorum hem de forumda takılıyorum.
N ` nazLı .. Bayan Üye 7 Eki 2010 #670 ---> şu an ne yapıyorsunuz? Ağrıdan çatlamak üzere olan başımla ilgileniyorum
ceroks Kayıtlı Üye 10 Eki 2010 #673 ---> şu an ne yapıyorsunuz? Bi yandan sıcak kahvemi yudumluyorum bi yandan çikolatamı yiyorum diğer yandan da post kasıyorum
---> şu an ne yapıyorsunuz? Bi yandan sıcak kahvemi yudumluyorum bi yandan çikolatamı yiyorum diğer yandan da post kasıyorum
ceroks Kayıtlı Üye 10 Eki 2010 #675 ---> şu an ne yapıyorsunuz? butter'fly'' Alıntı: ödevv :M Genişletmek için tıkla ... allah kurtarsın
DarkLegend61 Kayıtlı Üye 15 Eki 2010 #677 ---> Şuan Ne Yapıyoruz ? Üsttekıne cvp yetıstırmeye calısıyorum