---> şu an ne yapıyorsunuz? Sigara içiyorum... Karnım ağrıyo benim ya... S:
DiReNiS Bayan Üye 13 Ağu 2010 #641 ---> şu an ne yapıyorsunuz? Sigara içiyorum... Karnım ağrıyo benim ya... S:
mr.monk Kayıtlı Üye 13 Ağu 2010 #642 ---> şu an ne yapıyorsunuz? DiReNiS' Alıntı: Sigara içiyorum... Karnım ağrıyo benim ya... S: Genişletmek için tıkla ... şerbet iç şerbet. iyi geliyor, sigarayı da bırak sen yaramıyor sana.
---> şu an ne yapıyorsunuz? DiReNiS' Alıntı: Sigara içiyorum... Karnım ağrıyo benim ya... S: Genişletmek için tıkla ... şerbet iç şerbet. iyi geliyor, sigarayı da bırak sen yaramıyor sana.
ultra_merve Bayan Üye 13 Ağu 2010 #643 ---> şu an ne yapıyorsunuz? ultra_merve' Alıntı: sevgilimle tartışıyoruz Genişletmek için tıkla ... tam gaz devam
---> şu an ne yapıyorsunuz? ultra_merve' Alıntı: sevgilimle tartışıyoruz Genişletmek için tıkla ... tam gaz devam
LoKuMuM<3 Bayan Üye 10 Eyl 2010 #644 ---> şu an ne yapıyorsunuz? Tülin,Evrim ve ablamın film izleyişlerine kopuyorum xD
WeLaT_SeRHaT Kayıtlı Üye 2 Eki 2010 #647 ---> şu an ne yapıyorsunuz? kuluçkaya oturmuş halde yumurtlamayı bekliyorum :11: ne yapacağım şu an bu yazıyı yazıyorum xD
---> şu an ne yapıyorsunuz? kuluçkaya oturmuş halde yumurtlamayı bekliyorum :11: ne yapacağım şu an bu yazıyı yazıyorum xD
T Tavuklupilav Bayan Üye 2 Eki 2010 #648 ---> şu an ne yapıyorsunuz? Yarından sonraki günü düşünüyorum xD
WeLaT_SeRHaT Kayıtlı Üye 2 Eki 2010 #649 ---> şu an ne yapıyorsunuz? bir çok imkansız şey düşünüyorum.
T Tavuklupilav Bayan Üye 2 Eki 2010 #652 ---> şu an ne yapıyorsunuz? hahaha yan komşuyu görüyorum el sallayacam hahaha
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 4 Eki 2010 #659 ---> şu an ne yapıyorsunuz? boş boş oturuyorum