---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Seni Ben Kimseye Vermem
Queen2 N.❤ Prenses 7 Nis 2017 #4,881 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Seni Ben Kimseye Vermem
Earl Freyja Bayan Üye 8 Nis 2017 #4,882 Cause I have hella feelings for you Çünkü sana karşı gerçekten hislerim var I act like I don't f.cking care Umursamıyor gibi davranıyorum Cause I'm so fucking scared. Çünkü çok korkuyorum
Cause I have hella feelings for you Çünkü sana karşı gerçekten hislerim var I act like I don't f.cking care Umursamıyor gibi davranıyorum Cause I'm so fucking scared. Çünkü çok korkuyorum
1HAYATIMBİLEYOK ~ Y O R G U N ~ Kayıtlı Üye 30 May 2017 #4,888 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Sevemem ki ben güvenir miyim asla kalbimin duydugu yalanlarına.
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Sevemem ki ben güvenir miyim asla kalbimin duydugu yalanlarına.
Queen2 N.❤ Prenses 31 May 2017 #4,890 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Sen sevdikçe bende varım
1HAYATIMBİLEYOK ~ Y O R G U N ~ Kayıtlı Üye 1 Haz 2017 #4,891 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Dön gel birtanem gel
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 16 Haz 2017 #4,892 senı boyle sevmek gunahsa eger ben anadan dogma bır gunahkarım
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 24 Haz 2017 #4,893 Öyle Olmuyor Böylede Olmuyor , Sığmıyor Bu Benim Meşrebime Vesselam. Bu Değil anamın Ben Diye Büyüttüğü , Uymuyor Adamlık Hamuruma Böyle İntikam.
Öyle Olmuyor Böylede Olmuyor , Sığmıyor Bu Benim Meşrebime Vesselam. Bu Değil anamın Ben Diye Büyüttüğü , Uymuyor Adamlık Hamuruma Böyle İntikam.
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 26 Haz 2017 #4,894 Halim toz, halim duman olmasa Yenilsem, tükensem bitsem Bir ah etmem...
Sibel1 Bayan Üye 23 Ağu 2017 #4,896 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Uzak yollar yakın olsa Her güzelde akıl olsa Dostum lokman hekim olsa Sarsam yarayı yarayı
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Uzak yollar yakın olsa Her güzelde akıl olsa Dostum lokman hekim olsa Sarsam yarayı yarayı
MertCanBey Kayıtlı Üye 30 Ağu 2017 #4,899 Bi öptün hiç darılmamış, hiç sarılmamış Sanki hiç sevişmemiş gibi..
G Gökbörü Kayıtlı Üye 3 Eyl 2017 #4,900 Her ulkucu umut sacar son nefesinde Bozkurtlarim horon teper kale sesinde.