Sen yoksan hersey eksik
G Gökbörü Kayıtlı Üye 12 Eyl 2017 #4,903 Bahçalarda mor meni Verem ettin sen beni Nasıl verem olmayım Eller sarıyor seni..
G Gökbörü Kayıtlı Üye 17 Eki 2017 #4,910 Bedenim donmezse ruhum donecek Al kanlar icinde sev beni anne
G Gökbörü Kayıtlı Üye 22 Kas 2017 #4,911 Bu yılbaşında yanaklarıma sen doğ Harcamam cebimden taşsan bile bol bol Kuru bir kayanın ardına saklanmış yosunum Hem ıslat hem gözlerimi sen boğ
Bu yılbaşında yanaklarıma sen doğ Harcamam cebimden taşsan bile bol bol Kuru bir kayanın ardına saklanmış yosunum Hem ıslat hem gözlerimi sen boğ
G Gökbörü Kayıtlı Üye 2 Ara 2017 #4,912 Basla hadi vur yalnızlıgınla beni yerden yere vur beni Korkmuyorum..
avan35 Sevmek Kim, Sen Kimsin, Kayıtlı Üye 16 Ara 2017 #4,914 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Bengü - Ağla Kalbim
G Gökbörü Kayıtlı Üye 19 Ara 2017 #4,916 Son sigaramsın içemem öylece Ne bana yar olursun ne de yaban ellere Ben yanmışım yakamam seni de Gün gelir alevlenir Dolarsın göğsüme öylece
Son sigaramsın içemem öylece Ne bana yar olursun ne de yaban ellere Ben yanmışım yakamam seni de Gün gelir alevlenir Dolarsın göğsüme öylece
Deniz kızı Bayan Üye 28 Ocak 2018 #4,919 Ankara'ya deniz gelir de sen bana gelmezsin Adana kar beyaz olur sen benim olmazsın
parasite Kayıtlı Üye 28 Ocak 2018 #4,920 sırtımda uzun hırka gibi gece yarenlik etmez kaytarır hece hatıran oturmuş kalkmaz haleden anlamaz derya deniz düşünce ...
sırtımda uzun hırka gibi gece yarenlik etmez kaytarır hece hatıran oturmuş kalkmaz haleden anlamaz derya deniz düşünce ...