---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? yaralarım derin gardaşş..
G Gökbörü Kayıtlı Üye 20 Mar 2016 #4,641 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? yaralarım derin gardaşş..
Earl Freyja Bayan Üye 20 Mar 2016 #4,642 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? You are my lethe.
Aracely Eluveitie Bayan Üye 20 Mar 2016 #4,643 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Tek bir oyun sonra kalkıp gidersin Sen her zaman risk almayı seversin
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Tek bir oyun sonra kalkıp gidersin Sen her zaman risk almayı seversin
engindeniz1 Kayıtlı Üye 20 Mar 2016 #4,644 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? gülüm ömrüm ne kada ölüm burdan ne sürer
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? gülüm ömrüm ne kada ölüm burdan ne sürer
Aracely Eluveitie Bayan Üye 20 Mar 2016 #4,645 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? İstedim ama yapamadım Üstüne gül koklayamadım Denedim Ama olmadı Kimseleri yerine koyamadım Sen başkasın başkasın Ah nafile bambaşkasın
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? İstedim ama yapamadım Üstüne gül koklayamadım Denedim Ama olmadı Kimseleri yerine koyamadım Sen başkasın başkasın Ah nafile bambaşkasın
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 20 Mar 2016 #4,646 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Seni bir ömür beklerim sen askimdan vazgecme
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Seni bir ömür beklerim sen askimdan vazgecme
Apocrypha Bayan Üye 21 Mar 2016 #4,647 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Ve sen tabi aleyhimde topluyorken milleti Sansi mikrofonda ellerini kirletir
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Ve sen tabi aleyhimde topluyorken milleti Sansi mikrofonda ellerini kirletir
Sibel1 Bayan Üye 21 Mar 2016 #4,648 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? özlüyorum deli gibi muhtacım sevgine
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? özlüyorum deli gibi muhtacım sevgine
Apocrypha Bayan Üye 22 Mar 2016 #4,649 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Talebim değil hanlar, hamamlar, gömme saraylar Sahibi olduğum her şey: rüyalar.
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Talebim değil hanlar, hamamlar, gömme saraylar Sahibi olduğum her şey: rüyalar.
MertCanBey Kayıtlı Üye 22 Mar 2016 #4,650 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Al ömrünü koy ömrümün üstüne
Apocrypha Bayan Üye 24 Mar 2016 #4,651 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Ben pisliğin tekiyim Siz de öyle Ama siz bunu söyleyemezsiniz
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Ben pisliğin tekiyim Siz de öyle Ama siz bunu söyleyemezsiniz
MertCanBey Kayıtlı Üye 24 Mar 2016 #4,652 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Senden vazgeçmek mi düşman başına
Lilith Daughter of the Void Admin 24 Mar 2016 #4,653 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Ben kimin uydusuyum?
Apocrypha Bayan Üye 24 Mar 2016 #4,654 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Dolaşalım kumsallarda Çılgın kalabalık artık uzaklarda Yorulursan yaslan bana Sarılıp uyuyalım gün batımında
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Dolaşalım kumsallarda Çılgın kalabalık artık uzaklarda Yorulursan yaslan bana Sarılıp uyuyalım gün batımında
N nb9009 Kayıtlı Üye 24 Mar 2016 #4,655 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Gecenin biri aptalın biri kalbinin dışında bekliyor içeri girmeyi
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Gecenin biri aptalın biri kalbinin dışında bekliyor içeri girmeyi
MertCanBey Kayıtlı Üye 25 Mar 2016 #4,656 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Kuş beyinli densiz şimdi uyu bensiz
Sibel1 Bayan Üye 25 Mar 2016 #4,657 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? ben seni sevdiğimi de dünyalara bildirdim
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? ben seni sevdiğimi de dünyalara bildirdim
Earl Freyja Bayan Üye 25 Mar 2016 #4,658 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Kimler öpüyor seni..
Apocrypha Bayan Üye 26 Mar 2016 #4,659 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? soy beni, yatır uykuya şu an sanki evimdeyim bul beni, aramana gerek yok beni koyduğun yerdeyim
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? soy beni, yatır uykuya şu an sanki evimdeyim bul beni, aramana gerek yok beni koyduğun yerdeyim
Brise Banned 26 Mar 2016 #4,660 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? kalabalığınin görüntüsüyle yalnızlığımdan utanıyorum...
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? kalabalığınin görüntüsüyle yalnızlığımdan utanıyorum...