---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Bir yemin ettim ki dönemem..
Depending Kayıtlı Üye 26 Şub 2016 #4,601 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Bir yemin ettim ki dönemem..
Haraf Kayıtlı Üye 26 Şub 2016 #4,602 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Affet beni akşam üstü, Gölgel uzarken... Sen canıma yoldaş oldun Sen kışıma yorgan oldun...
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Affet beni akşam üstü, Gölgel uzarken... Sen canıma yoldaş oldun Sen kışıma yorgan oldun...
Sibel1 Bayan Üye 28 Şub 2016 #4,603 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? ben denizde bi gemi, dalgalar vurur beni ben ağaçta bir yaprak, rüzgar savurur beni
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? ben denizde bi gemi, dalgalar vurur beni ben ağaçta bir yaprak, rüzgar savurur beni
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 28 Şub 2016 #4,604 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Ölüyorum Kederimden.
Heulwen Kayıtlı Üye 28 Şub 2016 #4,605 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? "and nothing else matters."
'Gülümse :D Prenses 28 Şub 2016 #4,606 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden bütün saçmalamam
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden bütün saçmalamam
Heulwen Kayıtlı Üye 28 Şub 2016 #4,607 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? "Sigaram kadar aklı yok gidenin."
Earl Freyja Bayan Üye 28 Şub 2016 #4,608 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Eğer tekrar aşık olabilseydik yemin ediyorum doğru düzgün severdim.
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Eğer tekrar aşık olabilseydik yemin ediyorum doğru düzgün severdim.
Cassu Bayan Üye 28 Şub 2016 #4,609 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Kalkakaldım kışın ortasında yine, yine aldandım sonunu bile bile.
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Kalkakaldım kışın ortasında yine, yine aldandım sonunu bile bile.
Serene N'apim tabiatım böyle.. Bayan Üye 29 Şub 2016 #4,610 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Hani sen benimdin
Earl Freyja Bayan Üye 29 Şub 2016 #4,611 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? karagözlüm gitme
Earl Freyja Bayan Üye 29 Şub 2016 #4,612 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Yârimden ayrı ilk gecem.
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 29 Şub 2016 #4,613 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Uyansam bu kabustan değişir mi söyle dünya
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Uyansam bu kabustan değişir mi söyle dünya
Earl Freyja Bayan Üye 29 Şub 2016 #4,614 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Bir gün anlarsın
Earl Freyja Bayan Üye 1 Mar 2016 #4,615 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Çok sevmiştin di mi?
Heulwen Kayıtlı Üye 1 Mar 2016 #4,616 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Öyle bir aşk var ki içimde; Sığmıyor ki artık günlere. Sen Kaf Sin Kaf'ım! Kalacaksın hep o zirvede!
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Öyle bir aşk var ki içimde; Sığmıyor ki artık günlere. Sen Kaf Sin Kaf'ım! Kalacaksın hep o zirvede!
Apocrypha Bayan Üye 4 Mar 2016 #4,617 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Büyüdüğüm caddelerde adımı anma
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 4 Mar 2016 #4,618 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Yana yana kül olayım Unutup yine sevdalanayim
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Yana yana kül olayım Unutup yine sevdalanayim
Sibel1 Bayan Üye 6 Mar 2016 #4,619 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? var bir yaşanmamışlık sanki özünde, benim içimde ukte kalan¦
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? var bir yaşanmamışlık sanki özünde, benim içimde ukte kalan¦
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 6 Mar 2016 #4,620 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? I'm sure everything will end up alright.
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? I'm sure everything will end up alright.