Ne kadar bağırdımsa da duymuyor...
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 23 Kas 2016 #4,823 Gururum aşkıma öyle düşman ki, Geri dön beni sev, dön diyemem ki
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 23 Kas 2016 #4,825 Ağla gözüm ağla ağla gülemem bugün Kana yaram kana kana sızlarsın bugün
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 23 Kas 2016 #4,826 En güzel hecelerimle kalemime adını sayıklatırım.. odamın hayaletisin sessizliğine aşığım..
Lilith Daughter of the Void Admin 23 Kas 2016 #4,827 Kafamın içinde dinliyorum resmen çaldığı bi yer yok aklıma takılmış. :ki: i need you,i need you,i need you right now,yeeah hahaha i need you right now So don**t let me, don**t let me, don**t let me down. :R
Kafamın içinde dinliyorum resmen çaldığı bi yer yok aklıma takılmış. :ki: i need you,i need you,i need you right now,yeeah hahaha i need you right now So don**t let me, don**t let me, don**t let me down. :R
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 23 Kas 2016 #4,830 Yaptığın hatalar kadar büyük olmadın bana anlatma konuştukların kadar küçük olamadın miniminnacık..!
Sibel1 Bayan Üye 26 Kas 2016 #4,832 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Bugün hiç tadım tuzum yok Üstelik çok huysuzum Tedirginim huzursuzum Yanımda sen olmayınca
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Bugün hiç tadım tuzum yok Üstelik çok huysuzum Tedirginim huzursuzum Yanımda sen olmayınca
Wolfgod Banned 4 Ara 2016 #4,834 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Bir günah işledim kaybettim seni Bilirim geriye dönmezsin Bir günah işledim çok üzdüm seni Bilirim bir daha sevmezsin
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? Bir günah işledim kaybettim seni Bilirim geriye dönmezsin Bir günah işledim çok üzdüm seni Bilirim bir daha sevmezsin
Sibel1 Bayan Üye 4 Ara 2016 #4,836 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? sonbaharın sonunda bahar yok artık...
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz ? sonbaharın sonunda bahar yok artık...