---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. please tell me why i cant ?
M Massacre Kayıtlı Üye 13 Haz 2014 #4,041 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. please tell me why i cant ?
Aracely Eluveitie Bayan Üye 13 Haz 2014 #4,042 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Aşka dair hiçbir şey öğrenmemiştim ama neden bu hislerle tanıştım ?
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Aşka dair hiçbir şey öğrenmemiştim ama neden bu hislerle tanıştım ?
Aracely Eluveitie Bayan Üye 14 Haz 2014 #4,043 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. There's just too much that time cannot erase
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. There's just too much that time cannot erase
M Massacre Kayıtlı Üye 14 Haz 2014 #4,044 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. sanki sevdiklerim hayattalarken hala
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. sanki sevdiklerim hayattalarken hala
M Moreas Bayan Üye 14 Haz 2014 #4,045 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Yaşadığım aşkların en güzeli sendin.
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Yaşadığım aşkların en güzeli sendin.
Deniz kızı Bayan Üye 15 Haz 2014 #4,046 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Senden gayrısı getirir sonumu.
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 15 Haz 2014 #4,047 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Sanma Bir Başkası Yerimi Alır , Gelenler Gideni Bir Gün Aratır..
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Sanma Bir Başkası Yerimi Alır , Gelenler Gideni Bir Gün Aratır..
Mazoşist. Kayıtlı Üye 15 Haz 2014 #4,048 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Neysem Oyum Ben Artık Değişemem Bu Saatten Sonra.
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Neysem Oyum Ben Artık Değişemem Bu Saatten Sonra.
BadMatmazel توغبه Prenses 15 Haz 2014 #4,049 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Gözyaşlarımı gizliyemedim
M Moreas Bayan Üye 16 Haz 2014 #4,050 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Seni bir tek zamansız bir ölüm biz de son bölüm bitmeden alır benden.
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Seni bir tek zamansız bir ölüm biz de son bölüm bitmeden alır benden.
XPeke Kayıtlı Üye 16 Haz 2014 #4,051 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Sen istedin ben dinledim senden ayri olmaz dedin en sonunda bende sevdim, simdi beni kurtar gonul GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Sen istedin ben dinledim senden ayri olmaz dedin en sonunda bende sevdim, simdi beni kurtar gonul GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Deniz kızı Bayan Üye 16 Haz 2014 #4,052 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Ben benden geçtim ama bir senden vazgeçemem.
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Ben benden geçtim ama bir senden vazgeçemem.
R RuThLeSs Kayıtlı Üye 17 Haz 2014 #4,053 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. aşık gibi sevmezsen kardeş gibi sev beni
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. aşık gibi sevmezsen kardeş gibi sev beni
BadMatmazel توغبه Prenses 17 Haz 2014 #4,054 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Tabi tabi kim seviyor belli
Lilith Daughter of the Void Admin 17 Haz 2014 #4,055 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Bir insanın kapısı dostum, arada çalmaz mı?
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Bir insanın kapısı dostum, arada çalmaz mı?
R RuThLeSs Kayıtlı Üye 17 Haz 2014 #4,056 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. gitme gitme gittigin yollardan donulmez geri
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. gitme gitme gittigin yollardan donulmez geri
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 17 Haz 2014 #4,057 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Sahte Sevgililer Terkettiğinde Benim Yokluğumu Anlayacaksın Beni BAşkasıyla Her Görüşünde Kaybettiklerine ağlayacaksın
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Sahte Sevgililer Terkettiğinde Benim Yokluğumu Anlayacaksın Beni BAşkasıyla Her Görüşünde Kaybettiklerine ağlayacaksın
M Massacre Kayıtlı Üye 17 Haz 2014 #4,058 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Buralarda emir çok kralını sen seç . [MENTION=160780]crimsoN[/MENTION] =)
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Buralarda emir çok kralını sen seç . [MENTION=160780]crimsoN[/MENTION] =)
BadMatmazel توغبه Prenses 17 Haz 2014 #4,059 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Nasıl parlıyorrr aşk Gözlerin den GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Nasıl parlıyorrr aşk Gözlerin den GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 17 Haz 2014 #4,060 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. bu yuregı tastan sanmayın