---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. belki kuşlar geçer üstümüzden.
Lilith Daughter of the Void Admin 13 May 2014 #4,001 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. belki kuşlar geçer üstümüzden.
LuiSuarez Kayıtlı Üye 16 May 2014 #4,002 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. İşim gücüm sen oldun nedendir Seni seviyorsam sebep sendedir.
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. İşim gücüm sen oldun nedendir Seni seviyorsam sebep sendedir.
M Massacre Kayıtlı Üye 18 May 2014 #4,003 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. gitme dememle kalsan ne olur
Néppox Kayıtlı Üye 18 May 2014 #4,004 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Sago DJ Şef yine mutfakta
LuiSuarez Kayıtlı Üye 20 May 2014 #4,005 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Oynama şıkıdım şıkıdım hahaha
Deniz kızı Bayan Üye 25 May 2014 #4,006 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Gözlerime bir kere ışık yaktın, vazgeçemiyorum
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Gözlerime bir kere ışık yaktın, vazgeçemiyorum
Sim Evlâ Leke Fe Evlâ. Bayan Üye 25 May 2014 #4,007 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Sen Aşık, Ben Sana Aşık.. Oturup Bir Kenara Sevsem Olmuyor.
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Sen Aşık, Ben Sana Aşık.. Oturup Bir Kenara Sevsem Olmuyor.
BadMatmazel توغبه Prenses 25 May 2014 #4,008 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Senden bana kalan ne varsa , şimdi eski bir hatıra..
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Senden bana kalan ne varsa , şimdi eski bir hatıra..
M Massacre Kayıtlı Üye 25 May 2014 #4,009 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. tenden kurşun geçerde geçmeyen bi sevdan var
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. tenden kurşun geçerde geçmeyen bi sevdan var
BadMatmazel توغبه Prenses 25 May 2014 #4,010 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Nasıl Parlıyor Aşk Gözlerinden,İçimi Eritiyor Şimdiden
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Nasıl Parlıyor Aşk Gözlerinden,İçimi Eritiyor Şimdiden
M Massacre Kayıtlı Üye 25 May 2014 #4,011 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. kompleeeeeeeeee sana Her Baktığımda Günahlarım Artar Oysa Ki En Güzeli Sensin Sana Her Söylediğim Şey Seni Bana Getirir Oysa Ki imkansızsın Yakalayamam Ulaşamam Sana Çünkü Sen Aşksın Kayıpsın Olmayacaksın Oysa Ki En Gereken Anımsın Sana Aşık Oldun Ben Kime Bilmesin Sende Bilme Boşver Ben Yaşarım Tek Başıma Mutluyum Böyle Sen Temiz Kal Bütün Günahlar Benim Olsun Oysa Ki Duyduğunda Ağlamışım Ben Sana Neredesin Diye, Neredesin Diye Hata Yaptım Hep Yanlış Bedenler De Yorgun Kalbimi Tamda Ara Vermiştim Aşkın Acısına Sen Ortak Oldun Yaralarıma Oysa Ki Gözlerin Her Güldüğünde Seninle Kaybolmak istedim Hiç Kimsenin Olmadığı Yerde Kimsenin Sevmediği Bu Şehirlerde Sana Aşık Oldum Ben Kimse Bilmesin Sende Bilme Boşver Ben Yaşarım Tek Başıma Mutluyum Böyle Sen Temiz Kal Bütün Günahlar Benim Olsun Oysa Ki Duyduğunda Ağlamışım Ben Sana Neredesin Diye, Neredesin Diye
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. kompleeeeeeeeee sana Her Baktığımda Günahlarım Artar Oysa Ki En Güzeli Sensin Sana Her Söylediğim Şey Seni Bana Getirir Oysa Ki imkansızsın Yakalayamam Ulaşamam Sana Çünkü Sen Aşksın Kayıpsın Olmayacaksın Oysa Ki En Gereken Anımsın Sana Aşık Oldun Ben Kime Bilmesin Sende Bilme Boşver Ben Yaşarım Tek Başıma Mutluyum Böyle Sen Temiz Kal Bütün Günahlar Benim Olsun Oysa Ki Duyduğunda Ağlamışım Ben Sana Neredesin Diye, Neredesin Diye Hata Yaptım Hep Yanlış Bedenler De Yorgun Kalbimi Tamda Ara Vermiştim Aşkın Acısına Sen Ortak Oldun Yaralarıma Oysa Ki Gözlerin Her Güldüğünde Seninle Kaybolmak istedim Hiç Kimsenin Olmadığı Yerde Kimsenin Sevmediği Bu Şehirlerde Sana Aşık Oldum Ben Kimse Bilmesin Sende Bilme Boşver Ben Yaşarım Tek Başıma Mutluyum Böyle Sen Temiz Kal Bütün Günahlar Benim Olsun Oysa Ki Duyduğunda Ağlamışım Ben Sana Neredesin Diye, Neredesin Diye
BadMatmazel توغبه Prenses 29 May 2014 #4,012 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. En güzel aşk zor olanmış
T TuNa_HaN Kayıtlı Üye 29 May 2014 #4,013 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Saca La Rakataka
M Massacre Kayıtlı Üye 29 May 2014 #4,014 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. kiss me hard before you go
crimsoN Kayıtlı Üye 31 May 2014 #4,015 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Ardına hiç dönüp bakmadan gidebilen kalbinde zerre payımdamı yok.
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Ardına hiç dönüp bakmadan gidebilen kalbinde zerre payımdamı yok.
M Massacre Kayıtlı Üye 1 Haz 2014 #4,016 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. tozlu raftan aldım, Tüm anılarımı, acılarımı Unutmak istiyorum. Özlesem bile senin, O güzel gözlerini, sözlerini Unutmak istiyorum.
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. tozlu raftan aldım, Tüm anılarımı, acılarımı Unutmak istiyorum. Özlesem bile senin, O güzel gözlerini, sözlerini Unutmak istiyorum.
'Gülümse :D Prenses 2 Haz 2014 #4,017 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Ah, Sözlerin. Sözlerin beni benden çalan Bir nehir misali, kalbime akan
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Ah, Sözlerin. Sözlerin beni benden çalan Bir nehir misali, kalbime akan
BadMatmazel توغبه Prenses 2 Haz 2014 #4,018 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Beklemediğim bir anda girdin hayatıma
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Beklemediğim bir anda girdin hayatıma
M milena Kayıtlı Üye 2 Haz 2014 #4,019 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Sen beni boşuna hiç kalbinin oralara koyma.. Kollarını bana sarma..
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Sen beni boşuna hiç kalbinin oralara koyma.. Kollarını bana sarma..
Sim Evlâ Leke Fe Evlâ. Bayan Üye 10 Haz 2014 #4,020 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. " Ellerin vardı tutmak için yandığım Gözlerin vardı bakmak için delirdiğim.
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. " Ellerin vardı tutmak için yandığım Gözlerin vardı bakmak için delirdiğim.