---> Şu aralar yapmak istediğiniz tek şey nedir ? bench press de 100 kılo
K kafkaf35 Kayıtlı Üye 20 Eki 2015 #161 ---> Şu aralar yapmak istediğiniz tek şey nedir ? bench press de 100 kılo
N ` nazLı .. Bayan Üye 23 Eki 2015 #162 ---> Şu aralar yapmak istediğiniz tek şey nedir ? Sabah akşam ders çalışıp bütün stresimi alışveriş yaparak ve gezerek çıkarmak
---> Şu aralar yapmak istediğiniz tek şey nedir ? Sabah akşam ders çalışıp bütün stresimi alışveriş yaparak ve gezerek çıkarmak
furkanndogu Kayıtlı Üye 23 Eki 2015 #163 ---> Şu aralar yapmak istediğiniz tek şey nedir ? işi gücü bırakıp,kepenkleri kapatıp dinlenmek istiyorum... insanlarla uğraşmak çok zor...
---> Şu aralar yapmak istediğiniz tek şey nedir ? işi gücü bırakıp,kepenkleri kapatıp dinlenmek istiyorum... insanlarla uğraşmak çok zor...
furkanndogu Kayıtlı Üye 23 Eki 2015 #165 ---> Şu aralar yapmak istediğiniz tek şey nedir ? pijamalı_tosba' Alıntı: Aklımıda kalbimide bırakıp uzaklara kimsenin tanımadığı bir yere gidip yeniden hayat kurmak Genişletmek için tıkla ... hayallerle yaşamak ne güzel değilmi,,, bu arada söyledikleriniz imkansız ötesi...
---> Şu aralar yapmak istediğiniz tek şey nedir ? pijamalı_tosba' Alıntı: Aklımıda kalbimide bırakıp uzaklara kimsenin tanımadığı bir yere gidip yeniden hayat kurmak Genişletmek için tıkla ... hayallerle yaşamak ne güzel değilmi,,, bu arada söyledikleriniz imkansız ötesi...
N Nuyageva Bayan Üye 25 Eki 2015 #166 ---> Şu aralar yapmak istediğiniz tek şey nedir ? Son ses kulakligimda Ahmet Kaya sarkilari dinlerken yürümek issiz sokaklarda
---> Şu aralar yapmak istediğiniz tek şey nedir ? Son ses kulakligimda Ahmet Kaya sarkilari dinlerken yürümek issiz sokaklarda
Sibel1 Bayan Üye 25 Eki 2015 #167 ---> Şu aralar yapmak istediğiniz tek şey nedir ? Ayaciklarimi uzatarak yatağımda uyumak. Otobüste kıvrım kıvrım oldum
---> Şu aralar yapmak istediğiniz tek şey nedir ? Ayaciklarimi uzatarak yatağımda uyumak. Otobüste kıvrım kıvrım oldum
BadMatmazel توغبه Prenses 25 Eki 2015 #168 ---> Şu aralar yapmak istediğiniz tek şey nedir ? Herkesi bi dövmek
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 31 Eki 2015 #169 ---> Şu aralar yapmak istediğiniz tek şey nedir ? Kavga Etmek ... Tekme Yumruk Dalmak .. Off Çok pis Sinirim Kabardı ... Hastanelik Etmek İstiyorum Birilerini.
---> Şu aralar yapmak istediğiniz tek şey nedir ? Kavga Etmek ... Tekme Yumruk Dalmak .. Off Çok pis Sinirim Kabardı ... Hastanelik Etmek İstiyorum Birilerini.
M Moreas Bayan Üye 2 Kas 2015 #170 ---> Şu aralar yapmak istediğiniz tek şey nedir ? Özgür'ün yanına gitmek. Bi kısmet olmadı.
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 12 Kas 2015 #171 ---> Şu aralar yapmak istediğiniz tek şey nedir ? Tatil
Serene N'apim tabiatım böyle.. Bayan Üye 13 Kas 2015 #172 ---> Şu aralar yapmak istediğiniz tek şey nedir ? uyumask uyku ask cunku.
Sibel1 Bayan Üye 13 Kas 2015 #173 ---> Şu aralar yapmak istediğiniz tek şey nedir ? uyumak değil de şöyle saatlerce yatağın içinde pineklemek
---> Şu aralar yapmak istediğiniz tek şey nedir ? uyumak değil de şöyle saatlerce yatağın içinde pineklemek
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 13 Kas 2015 #174 ---> Şu aralar yapmak istediğiniz tek şey nedir ? İngilizce ve program çalışmak
BadMatmazel توغبه Prenses 13 Kas 2015 #175 ---> Şu aralar yapmak istediğiniz tek şey nedir ? Arkadaşlarıma zaman ayırmak
N Nuyageva Bayan Üye 14 Kas 2015 #176 ---> Şu Aralar Yapmak İstediğiniz Şey Nedir ? İstanbul'a gitmek...
G Grii Kayıtlı Üye 14 Kas 2015 #177 ---> Şu Aralar Yapmak İstediğiniz Şey Nedir ? Poligonda delicesine sıkmak
N Nuyageva Bayan Üye 19 Kas 2015 #179 ---> Şu Aralar Yapmak İstediğiniz Şey Nedir ? Boncuk alip,taki yapmak
Deniz kızı Bayan Üye 19 Kas 2015 #180 ---> Şu Aralar Yapmak İstediğiniz Şey Nedir ? Uykumu alsam yeter