---> Şu aralar yapmak istediğiniz tek şey nedir ? Hafıza kaybı istiyorum
Mesa Banned 11 Haz 2015 #141 ---> Şu aralar yapmak istediğiniz tek şey nedir ? Hafıza kaybı istiyorum
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 11 Haz 2015 #142 ---> Şu aralar yapmak istediğiniz tek şey nedir ? yaşamak istemiyorum
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 24 Haz 2015 #143 ---> Şu aralar yapmak istediğiniz tek şey nedir ? Eşimle Birlikte Bir Tatil ..
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 25 Haz 2015 #144 ---> Şu aralar yapmak istediğiniz tek şey nedir ? Sakın kafa dinlemek
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 27 Haz 2015 #145 ---> Şu aralar yapmak istediğiniz tek şey nedir ? yuzugu fırlatıp atmak
Mesa Banned 2 Tem 2015 #148 ---> Şu aralar yapmak istediğiniz tek şey nedir ? dedemi görmek istiyorum
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 2 Tem 2015 #149 ---> Şu aralar yapmak istediğiniz tek şey nedir ? istanbula gitmek
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 3 Tem 2015 #150 ---> Şu aralar yapmak istediğiniz tek şey nedir ? mutlu etmek üzütüleri
N Nuyageva Bayan Üye 21 Eyl 2015 #151 ---> Şu aralar yapmak istediğiniz tek şey nedir ? İstanbul'da deniz kiyisinda bir bankta dalgalarla zihnimi yikamak
---> Şu aralar yapmak istediğiniz tek şey nedir ? İstanbul'da deniz kiyisinda bir bankta dalgalarla zihnimi yikamak
J jasminepipe Bayan Üye 21 Eyl 2015 #152 ---> Şu aralar yapmak istediğiniz tek şey nedir ? herşeyden kaçıp gitmek.. arkama bakmadan :{
'Gülümse :D Prenses 21 Eyl 2015 #154 ---> Şu aralar yapmak istediğiniz tek şey nedir ? sadece gitmek hiç bildiğim hiç tanımadığım bir yerelre. dizilerdeki gibi gerçek dostların oldupu gerçek komuşuların olduğu bir yere.
---> Şu aralar yapmak istediğiniz tek şey nedir ? sadece gitmek hiç bildiğim hiç tanımadığım bir yerelre. dizilerdeki gibi gerçek dostların oldupu gerçek komuşuların olduğu bir yere.
Moiralar Bayan Üye 22 Eyl 2015 #155 ---> Şu aralar yapmak istediğiniz tek şey nedir ? Para biriktirip habersizce İstanbul yapmak.
Deniz kızı Bayan Üye 22 Eyl 2015 #156 ---> Şu aralar yapmak istediğiniz tek şey nedir ? Isten istifaa
N ` nazLı .. Bayan Üye 16 Eki 2015 #157 ---> Şu aralar yapmak istediğiniz tek şey nedir ? sabah akşam ders çalışmak
furkanndogu Kayıtlı Üye 16 Eki 2015 #158 ---> Şu aralar yapmak istediğiniz tek şey nedir ? biraz dinlenmek...
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 18 Eki 2015 #159 ---> Şu aralar yapmak istediğiniz tek şey nedir ? Aklımıda kalbimide bırakıp uzaklara kimsenin tanımadığı bir yere gidip yeniden hayat kurmak
---> Şu aralar yapmak istediğiniz tek şey nedir ? Aklımıda kalbimide bırakıp uzaklara kimsenin tanımadığı bir yere gidip yeniden hayat kurmak
R Raspa Kayıtlı Üye 18 Eki 2015 #160 ---> Şu aralar yapmak istediğiniz tek şey nedir ? İyileşmek ve bu içi boş anlamsız, kayıp kıyı kentten torosların sarp eteklerinden Akdeniz kokan bir kente ilerlemek, inmek.
---> Şu aralar yapmak istediğiniz tek şey nedir ? İyileşmek ve bu içi boş anlamsız, kayıp kıyı kentten torosların sarp eteklerinden Akdeniz kokan bir kente ilerlemek, inmek.